HANS VERHEIJ EN STEPHAN VD BERG ZEGEVIEREN IN RONDE 12

De veldbezetting-26 deelnemers- was gisterenavond bij ronde 12 wat magertjes. Maar dat mocht de pret natuurlijk niet drukken.
Vol enthousiasme ging een ieder van start, in de hoop een hele knappe ronde te lopen. Helaas was dat niet voor een ieder weggelegd.

Hans Verheij
Hans Verheij

Bij de stableford liet Hans Verheij zien, dat de grote vorm er weer aan komt, met een uitstekende afslag en goed chipwerk kwam de Grouster tot een knap rondje van 58 slagen! Goed voor 39 stablefordpunten, wat een handicapverbetering opleverde van -o.3 en uiteraard de 1ste prijs. Hans kon naar huis met een mooie meloen. Lowinske Hans! Tweede werd op 1 punt Huug Molendijk met 38 punten na een rondje van 60 slagen. De 3de plek werd gedeeld door Stephan vd Berg, Ele Snieder, Albert de Vries en Hans Bakker met 37 punten.

Bij de strokeplay liet Stephan vd Berg een ieder z’n hakken zien met een rondje van 50 slagen, wat Stephan een handicapverbetering opleverde van -0.1. Goed werk Stephan! Tweede werd Ele Snieder met een rondje 53, wat Ele ook een handicapverbetering van -0.1 opleverde. De 3de plek was voor Mient Kobes met een rondje par, gevolgd door Jurgen Steenwelle met 55 en Jan-Ronald Wigarda en Albert de Vries met 56 slagen.

De nearest to the hole prijs was ook voor Stephan met 23 cm op hole 13.  De Zuiderbuurster tennisleraar ging met 2 meloenen naar huis. De hole in one was voor Huug Molendijk met een H.I.O. op hole 16. Met een Porsche Panamera rijker toog hij richting Grou.

Stephan van der Berg
Stephan van der Berg

 

De voorzitter werd bij de prijsuitreiking node gemist, hetgeen wel bleek uit het wat chaotische einde van de prijsuitreiking.
Uiteindelijk ging mevrouw Bakker, de vrouw van Jetze, met de laatste meloen richting boot.
Komende zaterdag wordt op de baan van Orvelte de 5de NRT gespeeld. Onze topspelers zullen weer aan de bak moeten om de nodige punten te verzamelen voor het NK Strokeplay. Veel succes mannen!

De strijd tussen de Friezen en Groningers om de Raider Cup op 1 juli a.s komt met rasse schreden dichterbij. Het vertrouwen in onze jongens is groot en de meesten  raken zo langzamerhand in de vereiste vorm en als de randvoorwaarden ook goed zijn/worden, dan moet het lukken om na een aantal zware nederlagen de Raider Cup terug te brengen naar Friesland.

Voor de stand klik hier.

Volgende week ronde 13. Schrijf je nu alvast in via E-Golf4U.

Reactie achterlaten