WIEBE WESSELIUS EN JURGEN STEENWELLE WINNAARS RONDE 7

Zonder een niet fitte Douwe de Bruin gingen gisteravond 33 man/vrouw, onder lekkere weersomstandigheden, de wei in.
Bij de stableford viel het op dat de nieuwe slag/swing van de jonge Koudummer Wiebe Wesselius z’n vruchten begint af te werpen.
Wiebe liep een mooi rondje van 63 slagen, wat een handicapverbetering opleverde van maar liefst  -0.8 en 44 stablefordpunten!
Hiermee werd hij onbedreigd winnaar bij de stableford. Lokwinske Wiebe en foaral sa trochgean!

De 2de plaats werd gedeeld door een uitstekend spelende Frank Dijkstra, rondje 59 en 41 punten en Huug Molendijk, rondje 57 en ook 41 punten.Goed werk mannen! En op de 3e plaats volgde Robin de Groot met 40 punten na een rondje

Huug Molendijk
Huug Molendijk

van 63 slagen.
Ook Jan Haanstra raakt zo langzamerhand weer in vorm met een rondje 58 en een hele  fraaie hole in one op hole 16. Kon Jan tenminste in een knappe auto richting Koudum.

Bij de strokeplay werd onze clubkampioen Matchplay Jurgen Steenwelle winnaar met een, voor zijn doen, heel gewoon rondje van 55 slagen. Eén slag minder dan Stephan vd Berg, Mient Kobes en Jeroen de Groot. Gedeeld 5de werden Albert de Vries en Huug Molendijk ( rondje 57 )
De neary was voor Steven van Griethuysen met 5.35 m van de hole. Maar de voorzitter had het idee dat een aantal mensen vergeten waren hun afstand op te schrijven.

 

Jan Haanstra
Jan Haanstra

Albert had mooie pakketten doeken meegenomen, zodat de voorzitter bij de prijsuitreiking, de deze avond niet zo sterk presterenden en dat waren er nogal wat, een doekje voor het bloeden/huilen kon overhandigen. Voor de andere winnaars waren er deze keer hele gezonde, biologische koeken. Onder het genot van een lekkere bitterbal van Jan zijn hole in one werden de rondes nog eens grondig geanalyseerd.
Volgende week ronde 8. Aanvang 19.00 uur.

Kijk eens bij  standen

hoe je er voor staat. Ook leuk is om even bij het birdieklassement te kijken (birdies gemaakt op de dinsdagavond). Deze wordt momenteel aangevoerd door Mient Kobes met 25 birdies, waarvan 5 op hole 8.
Tot volgende week!

Reactie achterlaten