JURGEN STEENWELLE CLUBKAMPIOEN MATCHPLAY 2018

Jurgen Steenwelle winnaar CK Matchplay 2018

Op deze broeierige zondag gingen we om 9.00 uur van start met 4 poules van 5 spelers. Allemaal natuurlijk met de bedoeling om te verrassen.
Per poule werden dus 4 wedstrijdjes gespeeld van 9 holes. En er vielen hier en daar verrassende uitslagen te noteren zoals wel vaker bij matchplay.Vlak voor de lunch waren de poule wedstrijden gespeeld.
De poulewinnaars waren,  in poule 1: Mient Kobes en als 2de Hein de Vries; in poule 2 :Jurgen Steenwelle en als 2de Robin de Groot;
in poule 3: Willem Bronsveld en als 2de Steven v Griethuijsen; in poule 4 Lammert de Wind en als 2de Hans Verheij.
In de kruisfinale speelden Mient Kobes tegen Robin de Groot, Hein de Vries tegen Jurgen Steenwelle, Willen Bronsveld tegen Hans Verheij en Steven van Griethuijsen tegen Lammert de Wind. Na hier en daar leuke strijd plaatsten zich voor de halve finales Mient, Jurgen, Willem en Lammert.

Mient Kobes 2de CK Matchplay 2018

Willem Bronsveld 3de CK Matchplay 2018

Over 12 ronden plaatsten Jurgen en Mient zich voor de finale en Willem en Lammert moesten strijden om het brons.
De hele dag sterk en stabiel spelende Willem Bronsveld werd knap derde door Lammert te verslaan. Met een mooie beker kon Willem richting DKW.
De finale ging over 18 holes en Jurgen en Mient maakten er een mooie finale van. Met een stand van 3 up voor Jurgen, met nog 4 holes te gaan leek Jurgen rustig op de overwinning af te steven, maar Mient kwam nog erg dichtbij door 2 holes op rij te winnen, maar Jurgen trok met 1-0 toch aan het langste eind en daarmee werd de Zuiderbuur voor het derde jaar op rij verdiend en heel knap Clubkampioen Matchplay 2018.
En dus mocht Jurgen uit handen van voorzitter Steven van Griethuijsen de wisselbeker in ontvangst nemen.
Jurgen, proficiat met deze knappe prestatie!

Klik hier voor de uitslagen

Reactie achterlaten