BOOMSMA,SNIEDER EN KOBES WINNAARS RONDE 5

Op deze prachtige avond stonden maar liefst 38 spelers op de deelnemerslijst, een nieuw record voor Pitch en Putt Leeuwarden!
En onder de deelnemers, mooi dat jullie er weer waren mannen, Jan Ronald Wigarda en Gerard Dantuma. Voor beide mannen was er nog een versterkende pak havermoutpap. Ook konden we Gerrit Koopmans uit Surhuisterveen welkom heten.
De holes stonden deze avond echt moeilijk gestoken, hetgeen uiteraard ook in de scores tot uitdrukking kwam. Volgens de kenners waren de holes echt te moeilijk gestoken. In verband met het Open Fries Texas Scramble Toernooi van  komend weekend zal Hein de Vries samen met Wietse Ytsma de holes versteken.

Johan Boomsma
Johan Boomsma

Bij de stableford liep de uitstekend spelende Johan Boomsma  een rondje 57, wat leidde tot 41 stablefordpunten! Hiermee werd Johan glorieus winnaar met een handicap verbetering van 0.5.  Lokwinske Johan!

Tweede werd de weer langzaam in vorm komende Wim Wouters met een rondje 61 en 38 punten. Het drietal Ele Snieder, Sjoerd Bosgra en Wiebe Wesselius werden ex equo 3de met 37 punten.

Bij de Strokeplay deelden Ele Snieder, langzaam weer groeiend naar z’n oude vorm, en Mient Kobes de 1ste prijs met en rondje par. Stephan vd Berg werd 3de met een rondje 56, gevolgd door Johan Boomsma, Sjoerd Bosgra, Jurgen Steenwelle met 57 slagen.

Jan Ronald liep een redelijk rondje van 61 slagen en Gerard moet er nog een beetje inkomen, rondje 73. De bitterballen van de hole in one mannen van vorige week, Albert de Vries en Mient Kobes, smaakten best.

Voor de standen kijk hier.

De redactie wenst jullie allemaal een mooi Open Fries Texas Scramble Toernooi met vele hoogtepunten. Het houdt niet op, want op zondag 13 mei wordt het clubkampioenschap Matchplay gespeeld. Schrijf je in via E-Golf4U.

Dinsdag 8 mei ronde 6 van de clubcompetitie, aanvang 19.00 uur.

Reactie achterlaten