MIENT KOBES EN ELIZE VD MEER WINNEN

Vanochtend werd er om 9.30 uur gestart onder schitterende omstandigheden,  geweldig zonneschijn weer, de baan lag er geweldig bij, maar pitch en putt van een hoog niveau? Ho maar! De hoogtepunten van deze ochtend waren het voor het eerst laten zien van de nieuwe PPGZ Beachflag, speciaal voor PPGZ activiteiten en het vinden van een bijzonder eendeneierennest met golfbal in het midden door Douwe de Bruin. (zie foto)


Bij de stableford werd Westeinder Elize vd Meer winnaar met 42 stablefordpunten na een net rondje van 67 slagen. Detty Dijkman en Bruno vd Heide deelden de 2de plaats met 36 punten. Allen gingen naar huis met gezonde doosjes thee. Bij de strokeplay werd Mient Kobes winnaar na een rondje van 56 slagen en Joop van Mourik werd 2de met 59 slagen. Jurgen Steenwelle werd 3de met 60 slagen. Joep ging naar huis met een mooie fles Sonnema Beerenburg, die hij nog tegoed had. Bijzonder was nog dat Ele een mooie serie van 2,3,4,5,6,7 liet noteren. Probeer het maar eens! We eindigen met een triest bericht.

Gerard Herder heeft gisteren z’n schoonvader verloren en vanaf deze plaats wensen wij Gerard, zijn vrouw en familie veel sterkte met dit grote verlies.

Klik hier voor de stand

Dinsdagavond om 19.00 uur starten we met de 4de ronde van onze Clubcompetitie. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Reactie achterlaten