JURGEN STEENWELLE SUPERIEUR IN RONDE 3

Onder fantastische weersomstandigheden gingen om 18.30 uur 29 pitch en putters van start voor de 3de ronde van de Clubcompetitie.
Hein de Vries was er eindelijk ook weer na een afwezigheid van een half jaar vanwege een vervelende blessure. Welkom Hein!
De baan lag er prima bij, en vele holes waren echt moeilijk gestoken. Des te knapper, dat de beste man van de avond,

Jurgen Steenwelle
Jurgen Steenwelle

Jurgen Steenwelle een rondje van 51 slagen liep, waarvan 4 birdies. Hoe goed z’n ronde was, bleek ook uit zijn stableford uitslag: met 38 punten werd De Duitser 3de bij de stableford. De bananen waren terecht voor Jurgen. Misschien kan hij de komende dagen z’n dochters weer een banaan mee naar school laten nemen met van die leuke tekeningen op de schil.

Henk Hageman werd 2de met een nette 55 slagen waarvan maar liefst 6 birdies, nipt voor Stephan vd Berg met 56 slagen. Albert de Vries (58) en Lammert de Wind (59) bleven onder de 60.
Knap was het rondje 62 van Robin de Groot, wat de Grouster maar liefst 42 punten opleverde. Ook Wiebe Wesselius, die zich een nieuwe, prima slag heeft aangeleerd, liep een knap rondje van 66 slagen wat ook 42 punten opleverde. De bananen waren voor Wiebe, de man met de hoogste handicap van de twee. Ga zo door, Wiebe!

De neary was voor Arti van Mastrigt met 1.30 m op hole 18, wat hem een gezonde komkommer opleverde.
Siska, die weer rustig gaat opbouwen, was oefenend op de putting green te vinden, al waar ze liet zien  het putten nog niet verleerd te zijn.
Ook Siska ging naar huis met een komkommer, lekker bij de krieltjes en sla, morgen.

Ook de hole in one is van start gegaan, maar beheerder Bert ten Brink hoefde niets uit te keren deze keer.

Voor de volledige uitslag klik hier.

Volgende week ronde 4. Komt Allen!

Reactie achterlaten