MATIG NIVEAU OP MOOIE AVOND.

De 2de ronde van de Clubcompetitie werd , met 26 deelnemers op de lijst, onder lekkere weersomstandigheden gespeeld. Mooi dat we Robin de Groot na een kleine 3 jaar weer konden verwelkomen.We misten wel een groepje Koudummers, maar die moesten waarschijnlijk even bijkomen van hun tripje naar Ierland.

Ondanks het prachtige weer viel het nivo wat tegen deze avond. Al moet gezegd worden, dat de hole in one van

Herman na zijn HIO

Herman Gaarman op hole 5 van hoog nivo was. De trotse Herman ging met een mooie Lamborghini richting  Stiens.
Mient Kobes werd winnaar bij het strokeplay met een rondje van 55 slagen, gevolgd door de goed spelende Lammert de Wind met 57 slagen.
Albert de Vries, Henk Hageman en Joey Steenbakkers ( speelde prima, maar de finishing touch ontbrak zo nu en dan) deelden de derde prijs met 58 slagen. Ook bij de stableford waren de scores zuinigjes; winnaar werd Huug Molendijk met een schamele 37 punten, met in zijn kielzog Lammert de Wind, Johan Boomsma en Tim Kok met 36 punten.
Mient en debutant op de Leeuwarder baan Joey Steenbakkers gingen naar huis met een pak havermout vlokken en een halve liter volle yoghurt. Uitermate geschikt voor een gezond ontbijt: meng een kopje vlokken met flink wat yoghurt, voeg walnoten en honing toe en klaar is je gezonde en lekkere ontbijt. Ook Joop de Jong, de oudste van het stel,  was in z’n nopjes met de havermout vlokken. Joop liep een rondje van 71 slagen, net zo veel als de voorzitter….

Als extra wedstrijd-informatie zal Arti dit seizoen  de birdies per speler en  per hole op de site bijhouden en de strokeplay competitie bruto. Dus het aantal slagen. Mient gaat hierbij nu, na 2 ronden, aan kop met 104 slagen ,gevolgd door Jurgen met 112 slagen. Kijk bij standen.

Het bestuur zal volgende week de neary weer plaatsen (excuses voor het vergeten) en volgende week starten we ook weer met de hole in one pot.
Oant nije wike !

Reactie achterlaten