LENTECOMPETITIE 2018 EINDELIJK LOS!

Gerrit Jan Beltman en Elize van der Meer

Het heeft even geduurd, maar vandaag konden we, na de Russische Beer en de Russische Hamster, eindelijk weer in competitieverband spelen.
In een uitgebreid welkomstwoord heette  Steven van Griethuysen de 20 aanwezige pitch en putters van harte welkom bij de start van de lentecompetitie. De mannen en 2 vrouwen, Detty en Siska (voor de gezelligheid) hadden er zin in en waren van zins een goede score neer te zetten. Dat is, zoals meestal het geval,  niet iedereen gelukt.
Halverwege de ronde opeens, een luid gejuich!. Debutant Gerrit Jan Beltman sloeg op hole 8 een fraaie hole in one! Gefeliciteerd Gerrit Jan!
Henk Hageman had een leuk fietskrat beschikbaar gesteld voor de winnaar van de stableford.  Elize van de Meer liep een goed rondje 71, wat hem 38 stablefordpunten opleverde en dus een fraai fietsenkrat. Proficiat Elize! Ook Gerrit Jan Beltman, Herman Gaarman en Steven van Griethuysen scoorden 38 punten. Goed werk mannen!
Bij de strokeplay werden Albert de Vries en Jurgen Steenwelle gedeeld 1ste met een rondje 55. Op 1 slag gevolgd door Henk Hageman met 56 slagen. Steven van Griethuysen en Willem Bronsveld deelden gebroederlijk plaats vier met een verdienstelijk rondje van 58 slagen.
Bij het bekendmaken van de uitslag had Steven een fraaie Porsche voor Gerrit Jan, die duidelijk in z’n nopjes , huiswaarts keerde. Ook attendeerde Steven de aanwezigen nog even op de Grutte Pier Cup van volgende week maandag 2 april. Sta je nog niet op de lijst-momenteel 34 spelers-overleg thuis heel even en geef je op. De hele middag is er nog tijd om eieren te zoeken met de kleinkinderen en de schoonmoeders.Voor meer info over de Grutte Pier Cup zie www.ppgz.nl
Zo, de spits is er af en namens de groep kan ik wel zeggen, “het smaakt naar meer!
Voor een volledige uitslag-zie www.ppgz.nl en tot volgende week.

Klik hier voor de tussenstand

P.S
Net binnen  komt het bericht dat Mient Kobes, na een barrage met 3 man om de 2de plaats op het Zwartemeer Open, 4de is geworden.
Arti van Mastrigt werd heel knap 2de bij de senioren. Beide mannen proficiat!

Reactie achterlaten