JETZE BAKKER, ELE SNIEDER EN MIENT KOBES WINNAARS RONDE 23.

Gisteravond stonden 24 deelnemers aan de start, waaronder na een afwezigheid van enkele jaren , Joop van der Vlies. Het optreden van Joop was van korte duur, na op hole 6 vier ballen het water ingeslagen te hebben, was het over en uit voor Joop. Volgende keer beter Joop.
Door een gaslek ontstonden bij Marsum lange files waardoor Jurgen Steenwelle helaas niet op tijd was om deel te nemen aan ronde 23.
Bij de stableford herhaalde Jetze Bakker zijn stunt van enkele weken geleden door weer winnaar bij de stableford te worden. Met een uitstekend rondje 53  stelde de Jouster z’n handicap met -0.7 scherper. Knap werk Jetze! Onze ponghalder, Hans Verheij, werd 2de met 40 punten na een heel knap rondje van 56 slagen.Hij stelde z’n handicap bij met 0.4.De 3de plaats was voor Ele Snieder en Frank Dijkstra met 39 punten. Wim Wouters en Mient Kobes volgden met 38 punten.
Bij de strokeplay werden Ele Snieder en Mient Kobes gedeeld 1ste  na een knap rondje van 50 slagen! Beiden heren stelden hun handicap

Douwe de Bruin
Douwe de Bruin

met enkele tienden bij. Jetze Bakker werd heel knap 3de met 1 onder en Henk Hageman 4de met een rondje par. Grouster Hans Verheij werd 5de met 56 slagen en good old Douwe de Bruin 6de met een rondje 57.
De prijswinnaars gingen naar huis met een pak gezonde boerenyoghurt en een pak havermout vlokken.Lekker en oo zo gezond! Als goedmakertje en aanmoediging was er ook een pak vlokken voor respectievelijk Frank Dijkstra en Wiebe Wesselius.
De neary op hole 10 was voor Jan Haanstra met 1.12 cm. De prachtige neary prijs, beschikbaar gesteld door Lammert de Wind, ging dus mee naar Koudum.
Ele Snieder kreeg een mooie auto voor een prachtige hole in one op hole 9.

Volgende week wordt de finale ronde 24 gespeeld. Het winnen van de laatste ronde, ronde 24, is net zoiets als winnen in de Tour op de Champs-Elysées in Parijs. Dus komt allen!
Na afloop zullen de winnaars van stableford- en strokeplaycompetitie 2017  in het zonnetje worden gezet.
Kijk hier voor de uitslagen en tussenstanden.
Aanvang 18.30 uur. Tot dan!

Reactie achterlaten