Stephan van der Berg en Jurgen Steenwelle leiders in Bauke van der Woude Bokaal

Vandaag zijn we van start gegaan met de 1ste ronde van de herfstcompetitie.Het aantal deelnemers was met 23 man aan de start,  boven verwachting. Na bestuursoverleg en overleg met de familie gaat deze competitie verder,  onder de naam Bauke v.d. Woude Bokaal (wisselbeker). Deze competitie gaat over  10 ronden.
Voor de beste strokeplay ronde (over 10 ronden)  is ook een mooie prijs beschikbaar.
De beste ronde vandaag werd gelopen door

Stephan van der Berg
Stephan van der Berg

Stephan v.d. Berg met 51 slagen, waaronder 5 birdies. Jurgen Steenwelle volgde op 1 slag met een rondje 52, ook met 5 birdies.
Derde op de lijst werd Mient Kobes met een rondje 53. Niet slecht na een luie vakantie. Onze man uit Donkerbroek Ele Snieder werd 4de met een rondje 54. Ook deed Bert ten Brink het weer uitstekend met 56 slagen. Waar velen een enkel 2tje en een 3tje moesten noteren konden bovengenoemde mannen konden flink wat 2tjes noteren. Een goed begin is het halve werk, maar wie het laatst lacht lacht het best!

Kijk hier voor de uitslagen van de 1ste ronde.

Volgende week zondag  10 september ronde 2. Aanvang 10.00 uur. Inloop vanaf 9.30 uur.
Oant dan!

Reactie achterlaten