SJOERD BOSGRA, UITSTEKENDE WINNAAR RONDE 21.

Gelukkig zijn enkele mensen teruggekeerd van vakantie, zodat er gisteravond  weer een redelijk deelnemersveld te noteren ( 27) viel. De omstandigheden voor een goed rondje waren uitstekend en de greens lagen er prima bij.
Bij de stableford werd Sjoerd Bosgra een uitstekende

Sjoerd Bosgra
Sjoerd Bosgra

winnaar met 43 stablefordpunten na een rondje van 51 slagen. En met zijn rondje van 51 slagen werd de Techummer ook knap 1ste bij de strokeplay! Hij stelde z’n handicap met maar liefst 0.6 scherper. Ook de neary op hole 3 was met 1.52 voor Sjoerd. De gymnastieker  ging ” in  de bonen”, met een pot bruine bonen en kidneybonen richting huis. Grote kans dat  er van de week chili con carne op het menu staat bij de familie Bosgra. Alvast smakelijk eten!
Een geweldige 2de plaats, zowel bij de stableford als bij de strokeplay, was er voor Kornelis Dijkman. Knilles liep een heel knap rondje van  54 slagen en pakte daarmee 41 stablefordpunten. De Stienser stelde z’n handicap met 0.4 bij. Klasse Kornelis!
Ook Kornelis ging naar huis met een lekkere pot witte bonen in tomatensaus.
De 3de prijs bij zowel de stableford als de strokeplay was voor onze Franse gastspeler Jean Marie Malbranque, die met een rondje 55 slagen, 41 punten scoorde. Chapeau monsieur Malbranque. Jean Marie zal ook op het Dutch Open, komend weekend in Koudum, z’n kunsten vertonen.
Bij de stableford deelden Jetze Bakker en Steven van Griethuysen de 4de plaats met 40 punten. Net voor Arti van Mastrigt met 39 punten.
Bij de strokeplay was er een gedeelde 4de plaats voor Jetze Bakker, Albert de Vries en Ele Snieder met een rondje van 56.

David Prins
David Prins

Hans Verheij en Arti van Mastrigt liepen een prima rondje van 58 slagen.
Opvallend voor Leeuwarden, er liepen gisteravond maar liefst 4 vrouwen in de baan, hetgeen natuurlijk nog veel te weinig is. Maar het begin is er.
De door Tjitske de Jong meegebrachte pruimen waren voor onze nieuwkomer David Prins.
David liep een goed rondje van 71 slagen.
Volgende week ronde 22 . Dus nog 3 ronden te gaan!

Klik hier voor de uitslagen en tussenstanden.

Reactie achterlaten