Jan Haanstra en Stephan van der Berg winnaars ronde 19

De thuisblijvers kregen geen gelijk, ondanks alle verwachtingen van de diverse weerstations was het een prima avond voor een rondje Pitch en Putt. De avond begon met een beetje regen wat na na een kleine 20 minuten ophield, wat Wiebe (Pelle)Boer al voorspeld had, wat ervoor zorgde dat de regen pakken uit konden en er weer in een polo gespeeld kon worden.

Stephan van der Berg
Stephan van der Berg

Ondanks alle voorspellingen was de opkomst van spelers uit Koudum (6) bijna even groot als de spelers van de thuisbaan (8). Grote winnaar van deze clubavond was een speler uit Koudum nl: Jan Haanstra met een stableford score van 41.

Op deze avond konden we eindelijk weer een oude bekende, Stephan van der Berg, en de beste speler van onze vereniging weer eens begroeten. Stephan liet gelijk zien waarom hij de beste speler is en eiste direct de eerste plaats bij de Strokeplay op met 49 slagen.

Ook Jeroen de Groot liet weer eens zien waarom hij een van de betere spelers is en bekroonde deze avond met een Hole in One op hole 10, daarnaast eiste hij ook  nog de Neary op hole 18 voor zich op.

Voor de volledige uitslagen van Ronde 19 klik hier.

 

Bewaren

Bewaren

Reactie achterlaten