HEIN DE VRIES GROTE WINNAAR RONDE 18

Onder ideale omstandigheden gingen gisteravond 28 man van start. Nauwelijks wind, zonnetje erbij, holes niet te moeilijk gestoken. Knappe scores moesten vanavond mogelijk zijn.

Het zat er al een aantal weken aan te komen.

Hein de Vries
Hein de Vries

Hein de Vries ging de laatste weken steeds een beetje beter spelen. Steeds betere scores en gisteravond was het dan ook bingo! De man uit Damwoude liep een ronde van 52 slagen en pakte daarmee 41 stablefordpunten en werd daarmee een terechte winnaar van ronde 18. Hein had 3 punten meer dan de nummers twee Jan Haanstra en Tim Kok met ieder 38 punten.
Hans Verheij, Kornelis Dijkman,Wietse Ytsma en Jetze Bakker haalden 37 punten.

Met z’n ronde van 52 werd Hein ook winnaar bij de strokeplay. De 1ste plaats moest hij wel delen met Mient Kobes, die met 6 birdies ook uitkwam op 52 slagen. Hein stelde z’n handicap met maar liefst 0.5 scherper en ging uiteraard met de meeste prijzen naar huis. Al met al was het duidelijk de avond van Hein. Van harte Hein met deze mooie overwinning!
Jurgen Steenwelle en Wim de Jong werden gedeeld 3de met 55 slagen. Ele Snieder en Henk Hageman volgden gezamenlijk met 56 slagen.

De neary deze avond was voor Henk Hageman met 0.93 m op hole 5. De aanmoedigingsprijs was voor debutant Ferry von Bannisseht. De pechprijs ging naar Sjoerd Bosgra, bij wie veel “net niet” was. Volgende keer beter Sjoerd.

Klik hier voor uitslagen en standen.

Volgende week ronde 19

 

Reactie achterlaten