JETZE BAKKER EN HENK HAGEMAN WINNEN RONDE 17

Na een duidelijke uitleg van Joep van Mourik over de “provisionele bal” en de bekendmaking van de flightindeling kon de meute los!
Jetze Bakker pakte gisteravond even flink uit.

Jetze Bakker
Jetze Bakker

Met een evenaring van z’n persoonlijk baanrecord, een heel knap rondje van 53 slagen, verzamelde Jetze maar liefst 44 stablefordpunten! Z’n handicap ging van 6.5 naar 5.8! Knap werk Jetze!
Op ruime afstand volgde Koudummer Wiebe de Boer, die een knap rondje van 59 slagen liep, wat 40 stablefordpunten opleverde. Wiebe scherpte z’n handicap met 0.3 aan. Ook nieuwkomer Frank Dijkstra pakte 40 punten na een mooi rondje 68.
Met 39 punten volgden Tim Kok ( rondje 68 ) en Henk Hageman. Henk liep een heel knap rondje van 51 slagen en werd daarmee een uitstekende winnaar bij de strokeplay. Hij liet Jeroen de Groot en Ele Snieder, rondje 52 , achter zich. Een  mooie overwinning voor Henk na z’n verloren “barrage” van afgelopen zondag tegen Ele. Het was te zien, deze overwinning deed Henk goed, opgetogen en met een mooie fles wijn voor de vrouw, ging Henk huiswaarts.
Gedeeld 3de werden Wim de Jong en Jetze Bakker met 53 slagen.Lammert de Wind werd 4de met 55.
De neary was, niet de 1ste keer dit seizoen, voor Jurgen Steenwelle met 1.73 op hole 7.

Henk Hageman
Henk Hageman

Tim Kok ontving uit handen van Joep van Mourik 62 euro voor z’n hole in one van vorige week.
De prijzen, flessen wijn, werden beschikbaar gesteld door Hypotheek Visie Leeuwarden en de pasta door

de PPGZ. Waarvoor onze dank.

Klik hier voor de uitslagen en de tussenstanden.

Als je een 4-tal  prijzen beschikbaar wilt stellen voor een competitieavond, laat het bestuur het van te voren even weten.

Oant oare wike by ronde 18!

Reactie achterlaten