WINNAARS RONDE 16: TIJL MELSEN EN JEROEN DE GROOT

Na eerst Lammert de Wind en Wim de Jong even in het zonnetje te hebben gezet vanwege hun uitstekende prestatie op het NK Matchplay, konden om goed 19.00 uur de 30 pitch en putters van start met ronde 16 van de clubcompetitie.
Bij de stableford was deze keer Tijl Melsen spekkoper

Eduard (Bert) ten Brink
Eduard (Bert) ten Brink

met 42 punten na een prima rondje van 62 slagen. Goed werk Tijl! Hij werd op de voet gevolgd door de sterk spelende Bert ten Brink die na een rondje van 54 slagen met  41 punten de 2de plaats pakte. Na een lange afwezigheid liet Wolvegaster Jan Ronald Wigarda zien een prima speler te zijn met een knap rondje 53 en 40 stablefordpunten. Jetze Bakker, Johan Boomsma, Niels Betten en Steven van Griethuysen volgden met 39 punten.
De man in vorm, Jeroen de Groot werd winnaar bij het strokeplay met een prima rondje van 52 slagen! Mient Kobes, Ele Snieder en Jan Ronald volgden met 53 slagen. Derde werd Eduard ten Brink met een rondje par. Opvallend goed waren de rondjes van Jetze Bakker
( 58) en Johan Boomsma (59) Houd dit vast mannen!

Tim Kok
Tim Kok

Ja, het was echt wel de avond van Bert, die de neary op hole 4 met 63 cm voor zich opeiste.
Er viel eindelijk weer eens een hole in one te noteren. Tim Kok maakte een prachtige HIO op hole 3. Tim moest zich nu tevreden stellen met de auto, maar volgende week ontvangt hij van de HIO manager Joep zijn geldbedrag.

Er was ook nog een pak vla voor de grootste pechvogel deze avond, Jaap Betten.Volgende keer beter Jaap.
De poedelprijs was voor de ongelukkige Herman Gaarman en met een half litertje melk als troostprijs ging hij toch nog enigszins fleurig richting Stiens.

 

 

De zuivelprijzen werden deze keer beschikbaar gesteld door Hans Zuivel  te Grou.

Klik hier voor de uitslag en standen

Volgende week, nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Zondagochtend 23 a.s spelen we om het CK Strokeplay bij de heren en bij de senioren.
Voor beide categorieën zijn er 3 bekers voor de nummers 1, 2 en 3 beschikbaar.
Inloop vanaf 8.30 uur met koffie en start om 9.00 uur. We spelen 2 ronden en na de 2de ronde wordt jullie een lichte lunch aangeboden. Prijsuitreiking zal rond de klok van 12.45 uur plaatsvinden.
Schrijf je in. Dit kan tot vrijdagavond 21 juli a.s. 23.59 uur.

Reactie achterlaten