SJOERD BOSGRA, JASPER MEINEMA EN JEROEN DE GROOT WINNAARS RONDE 15

Gisteravond stonden 31 man/vrouw popelend aan de start bij de 15de ronde van onze clubcompetitie. Leuk  was dat onze man uit Bahrein, Jasper Meinema, vakantie vierend in Nederland, ook aan de start stond. Ook Henk Hageman, met fraaie zonnehoed, was na 4 weken Frankrijk weer present. En deze keer ook weer een mooie Koudummer delegatie.
Goed 19.00 uur stuurde wedstrijdleider Arti van Mastrigt de meute de wei in.
Bij de stabelford werd de laatste weken uitstekend spelende

Sjoerd Bosgra
Sjoerd Bosgra

Sjoerd Bosgra winnaar met 44 stablefordpunten na een hele beste ronde van 52 slagen! Voor de Techummer gymleraar betekende dit een aanscherping van zijn p.r. en hij ging naar huis met een grote fles champagne, om deze winst met vrouw en kinderen te vieren!Knap werk, Sjoerd!
Op 1 puntje volgde Bert ten Brink met 43 punten , na een heel knap rondje van 53 slagen! Klasse Bert! Voor Bert was deze score een evenaring van zijn p.r.
Koudummer Lia Wesselius pakte op fraaie wijze de 3de plaats met 41 punten na een knap rondje van 62 slagen. Voor Lia was dit haar beste score op Leeuwarden. Lia liep 0.4 af van haar handicap.

Bij het strokeplay liet Jasper Meinema zien het pitch en putten niet te zijn verleerd. Net terug uit Noorwegen, waar hij deelnam aan het WK van de Fippa, pakte hij samen met Jeroen de Groot ( 8 birdies! ) de 1ste prijs met een geweldig rondje van 48 slagen! Klasse mannen! De mannen gingen naar huis met een pakket met verschillende soorten zwaar bier. Als 2de eindigde dus Sjoerd Bosgra en gedeeld 3de werden Bert ten Brink, Jurgen Steenwelle en Mient Kobes met 53 slagen. Wim de Jong en Lammert de Wind deelden de 4de plaats met par.

Jasper Meinema

Lammert ging nog naar huis met een mooie fles wijn, omdat de neary op hole 2 met 71 cm voor hem was. Detty Dijkman maakte op fraaie wijze een hole in one op hole 14. Ze ging naar huis met een mooie Ferrari.
Wat verder nog opviel gisteravond:
Douwe de Bruin, net terug van een Duits uitstapje, stapte al krukkend door de baan. Een lies, heupblessure speelde hem parten. Ondanks dat draaide hij nog een acceptabel rondje van 61 slagen.
Een heerlijk  ruikende flightgenote! Dat maak je niet zo vaak mee. Niet dat je er beter van gaat spelen, maar plezierig is het wel.

 

De prijzen werden deze avond beschikbaar gesteld door Hypotheek Visie Leeuwarden van Mient Kobes. Waarvoor onze dank!

Klik hier voor de volledige uitslag van  ronde 15

Het CK Strokeplay wordt gespeeld op zondagochtend  23 juli a.s .We beginnen om 9.00 uur en we lopen 2 ronden. Geef je op via E Golf4U. En graag ook tijdig!

Reactie achterlaten