STEVEN VAN GRIETHUIJSEN CLUBKAMPIOEN STABLEFORD 2017

Steven van Griethuijsen
Steven van Griethuijsen

Vanochtend traden onder tropische weersomstandigheden, 20 spelers aan om te strijden om het Clubkampioenschap Stableford 2017. Het aantal deelnemers viel de organisatie wat tegen, maar dat mocht de pret niet drukken.Wie zou Lammert de Wind gaan opvolgen?
Na de 1ste ronde ging Steven van Griethuijsen aan de leiding met 44 punten, gevolgd door Arti van Mastrigt met 43 punten en Jan Ruiter met 40 punten. Jurgen Steenwelle liep een rondje van 50 slagen en scoorde hiermee 39 punten, goed voor de 4de plaats.

Huug Molendijk
Huug Molendijk

Huug Molendijk sloeg op hole 3 een zeer fraaie hole in one . Zo mooi zie je ze weinig! De neary op hole 1 was voor Bert ten Brink.
Na het bekend maken van de tussenstand en een kopje koffie met suikerbrood, begonnen we om 11.00 uur met ronde 2. Duidelijk was wel dat het alle kanten nog op kon, al was de uitgangspositie van Steven en Arti  natuurlijk wel goed. Na, een toch wel slopende ronde, bleken Arti en Steven het  weer goed gedaan te hebben. Steven scoorde 41 punten en Arti 40  en niemand bleek in staat om de leiders te overtreffen.
Om 12. 45 uur kon de uitslag onder het genot van een broodje kroket bekend worden gemaakt.
De nieuwe Clubkampioen Stableford 2017  is Steven van Griethuijsen geworden met een totaalscore van 85 punten.Twee punten meer dan Arti van Mastrigt , die fraai reservekampioen werd na rondjes van 55 en 57 slagen!
Heel knap, na rondjes 50 en 52 slagen, was de 3de prijs voor Jurgen Steenwelle met in totaal 76 punten. Ook Jan Ruiter  en Max de Vries kunnen tevreden terugkijken op een geslaagd toernooi, door gedeeld 4de te worden met 74 punten. De neary in deze ronde was voor Jurgen met 4.9 cm op hole 3.
Herman Gaarman liep een beroerd toernooi, waarschijnlijk heeft de extreme Turkse vakantiehitte de Stienser parten gespeeld.

Arti van Mastrigt
Arti van Mastrigt

Jurgen Steenwelle
Jurgen Steenwelle

Al met al een geslaagd kampioenschap met een uitstekende kampioen.
Knap gespeeld Steven en van harte gefeliciteerd met je 1ste kampioenschap!

Voor de totale uitslag klik HIER

Op naar het Clubkampioenschap Strokeplay op 23 juli a.s. Zet deze datum in je agenda; deze ochtend dus geen visite en ook geen bezoekende  kleinkinderen. Ook dan spelen we 2 ronden en beginnen we om 9.00 uur. Schrijf je in en doe dit tijdig. Vanaf vandaag-24.01 uur- kun je je inschrijven via E-Golf.

Reactie achterlaten