KNILLES DIJKMAN EN MIENT KOBES WINNAARS RONDE 14

Kornelis Dijkman pakte gisteravond de 1ste plaats bij de stableford. De Stienser loopt al maanden stabiel goed af te slaan  en chippen en putten

Kornelis Dijkman
Kornelis Dijkman

is ook dik in orde. Knilles liep een knap rondje van 55 slagen en verdiende daarmee 41 punten.

Een puntje meer dan nummer 2, Mient Kobes, die 40 stableford punten pakte. Ook Max de Vries pakte 40 punten door een heel knap rondje van 59 slagen.  Hou dit vast Max! Steven van Griethuysen werd 4de met 39 punten, net voor de bestuursleden Hans Verheij en Art van Mastrigt met 38 punten. Beide heren liepen een rondje van 60 slagen.

Eindelijk daar was ie weer.. Mient Kobes. Na weken, voor zijn doen, matig te hebben gespeeld, speelde Mient gisteren weer top! Met een rondje 49 werd de Zuiderbuur met afstand winnaar bij de strokeplay. Maar Mient weet natuurlijk als geen ander dat  “één zwaluw nog geen zomer maakt”. Komend weekend mag hij in Zwartemeer en Ees laten zien dat de vorm weer helemaal terug is. Kornelis Dijkman en Albert de Vries werden gedeeld 2de met 1 slag boven par. Joep van Mourik werd 3de met een rondje 57 en gedeeld 4de werden Ele Snieder, Wim de Jong en gastspeler uit Heerde Robert Veldkamp met 58 slagen.
De neary was voor Robert Veldkamp met 1.97 op hole 12 en er waren een paar spelers, naar eigen zeggen,  weer erg dichtbij bij de hole in one…

Voor de standen klik HIER

Zondagochtend 9 juli a.s wordt het CK Stableford 2017 georganiseerd. Momenteel staan  15 potentiële kanshebbers ingeschreven. Schrijf je in via egolf4u. We starten om 9.00 uur en inloop vanaf 8.30 uur met een bakje kofje. We spelen 2 ronden en na afloop van de 2de ronde wacht een ieder een eenvoudige doch voedzame lunch. (citaat Olivier B. Bommel)
Rond de klok van 12.45 uur zal de prijsuitreiking plaats vinden. Tot zondag!

 

Reactie achterlaten