Lammert de Wind en Tijl Melsen winnaars ronde 13

Bij aanvang van de clubavond werd door Hans Verheij stilgestaan bij het overlijden van ons lid Bauke van der Woude, waarna er een minuut stilte werd gehouden ter nagedachtenis aan Bauke.

Ronde 13 ging van start met een straffe oosten wind die de resultaten enigszins zou gaan beïnvloeden. Op hole 1 starten de vrienden – Jan Ruiter, Gerard Herder en Willem Bronsveld – van Bauke in een gezamenlijke flight.

Het waren Lammert de Wind en Tijl Melsen die het beste met de omstandigheden konden omgaan, beide bemachtigden de eerste positie op de stableford  met 38 stableford punten. Jurgen Steenwelle werd derde op de stableford wat natuurlijk een hele knappe prestatie is gezien zijn handicap van -0.9.

Tijl Melsen
Tijl Melsen
Lammert de Wind
Lammert de Wind

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij de strokeplay uitslag was het Jurgen Steenwelle die de beste score neerzette van 52 slagen, gevolgd door Lammert de Wind en Ele Snieder met ieder 54 slagen.

De neary op hole 18 werd een prooi voor Albert de Vries met 96cm.

Volgende week ronde 14

Voor de volledige uitslag van ronde 13 en de standen in de Stableford en Strokeplay klik HIER.

Clubkampioenschap Stableford

Op zondag 9 juli houden wij weer het Club Kampioenschap Stableford, inschrijving is geopend via e-golf4u (https://nppb.e-golf4u.nl/leden/website/default/login). Inschrijving staat open voor clubleden, schijf U in en maak kans op de titel van Stableford Kampioen 2017!

Reactie achterlaten