SJOERD BOSGRA EN JURGEN STEENWELLE WINNAARS RONDE 11

Sjoerd Bosgra liet gisteravond tijdens de 11de ronde van de clubcompetitie zien een speler te zijn met potentie, hetgeen de kenners natuurlijk al lang hadden gezien. Sjoerd, in het bezit van een prachtige swing, ging gisteravond

Sjoerd Bosgra
Sjoerd Bosgra

“als de brandweer”. Met een prachtig rondje van 53 slagen (5 birdies) pakte Sjoerd maar liefst 46 stablefordpunten en werd daarmee met afstand winnaar bij de stableford. Tweede werd de ontketende Jurgen Steenwelle met 43 stablefordpunten na een fantastisch bogeyloos,rondje van 47 slagen,waarvan 7 birdies.
Dit  rondje 47 was het beste rondje van de competitie tot nu toe. Klasse Jurgen!
Onze clubkampioen Matchplay van afgelopen zondag verkeert momenteel in grootse vorm en het is jammer dat hij niet kan verschijnen op de komende NRT op Orvelte. Het was al weer de 4de  overwinning voor Jurgen deze competitie. In het klassement gaat Mient Kobes nog aan kop met maar 1 puntje voorsprong op Jurgen(82-81 ). Ele Snieder volgt op gepaste afstand met 63 punten.
Nog even terug naar de stableford, Tim Kok en Tijl Melsen deelden de 3de plaats met 40 stablefordpunten, gevolgd door de prima spelende Wiebe Wesselius met 39 punten na een rondje van 69 slagen. Koploper in het stableford klassement is Dick Kok met 62 punten. Op ruime afstand  met 48 punten volgt Steven van Griethuysen.
Bij de strokeplay liet ook Jeroen de Groot van zich horen, met een uitstekend rondje van 51 slagen werd de Wergeaster  uitstekend 2de ( 6 birdies). En zoals boven vermeld pakte Sjoerd Bosgra prachtig de 3de plaats met een rondje 53! Johan Boomsma liep  ook eindelijk weer eens een goede ronde van 61 slagen.
De neary op hole 17 was voor Jetze Bakker met 3.30 m.

Joep van Mourik
Joep van Mourik

En ja hoor, eindelijk, daar was ie dan, de 1ste hole in one van  de clubcompetitie 2017;
Joep van Mourik was de gelukkige met een  HIO op hole 18. Gefeliciteerd Joep.

Komende zaterdag wordt een NRT gespeeld op Orvelte. Verschillende Leeuwarder spelers zullen in het Drentse land aan de start verschijnen. De strijd is te volgen via www.ppbn.nl en uiteraard wensen we de mannen veel succes.

Voor de competitiestand klik HIER.

Volgende week ronde 12 met mooie prijzen beschikbaar gesteld door Albert de Vries.
Tot volgende week, dinsdag  20 juni.

Reactie achterlaten