HANS BAKKER EN HENK HAGEMAN WINNAARS RONDE 9

De Koudummers blijven het goed doen op Leeuwarden. De grote man van ronde 9, gisteravond,  was Koudummer Hans Bakker. Met een nieuw persoonlijk record van 58 slagen pakte Hans 41 stablefordpunten! Hiermee ging z’n handicap met 0.5 omlaag. Knap gedaan Hans! Een lekkere Friese droge worst was zijn deel.
Met een knap rondje van 60 slagen pakte Wiebe de Boer ook 41 punten en werd dus gedeeld 1ste. Ook Wiebe z’n handicap werd 0,5 scherper gesteld. Best werk Wiebe!
De 3de plaats was voor de prima spelende Wim Wouters

Wim Wouters
Wim Wouters

met een rondje 57, wat Wim 40 punten opleverde en zo z’n handicap 0.4 omlaag speelde. Steven van Griethuysen ( rondje 66) volgde met 39 en Kornelis Dijkman (rondje 57) en Elize v.d Meer (rondje 71) met 38 stablefordpunten.
De neary op hole 13 was voor de man van de avond, Hans Bakker, met 1.19 m, wat hem een lekkere ananas opleverde.
Bij de strokeplay werd  Henk Hageman, na een afwezigheid van enkele weken,  1ste met een net rondje van 53 slagen.  Zijn naaste concurrenten Wim de Jong en Mient Kobes werden gedeeld 1ste , ook met één onder par. Ook was er voor Henk een droge worst. Van de  Friese droge worsten voor de winnaars hebben we allemaal lekker mee kunnen genieten. Ele Snieder liep een rondje 56, gevolgd

Kornelis Dijkman
Kornelis Dijkman

door Wim Wouters, Albert de Vries en Kornelis Dijkman met 57 slagen.
Als aanmoedigingsprijs was de tros bananen vanavond voor Detty Dijkman, die na 2 oogoperaties, het zicht weer zo scherp had , dat ze het  vanavond weer aandurfde om mee te spelen. En wederom viel er geen hole in one te noteren. De pot begint zo lekker op te lopen!

 

Voor de stand klik hier!

 

 

Volgende week ronde 10!
Zondag 4 juni a.s. spelen we de 10de en laatste ronde van de Lentecompetitie. Meteen na de laatste ronde zal de prijsuitreiking plaats vinden.   Inloop vanaf 9.30 uur, aanvang 10.00 uur. Tot zondag!

Reactie achterlaten