JETZE BAKKER EN ELE SNIEDER SPEKKOPERS IN RONDE 8.

Onder prima weersomstandigheden maar met een mager deelnemersveld van 23 putters werd er om 19.00 uur gestart met ronde 8 van de clubavond.
Bij de stableford werd Jouster Jetze Bakker fantastisch winnaar met 43 stablefordpunten na een rondje van 54 slagen! Knap werk Jetze! De prijs, een blik kippensoep kon Jetze mee naar huis nemen.

Tim Kok
Tim Kok

Ook Tim Kok verzamelde 43 punten na een prima rondje van  63 slagen.Hiermee werd Tim gedeeld 1ste. Goed werk Tim.
Ele Snieder werd samen met Dick Kok gedeeld 3de  met 40 punten. De enigste vrouw in het bonte gezelschap, de charmante Koudumse Lia Wesselius, bleef met 69 slagen onder de 70 , zoals afgesproken met haar echtgenoot. Met dit resultaat kon Lia thuiskomen.
Bij de strokeplay liet Ele Snieder maar weer eens zien, wat een uitstekende  speler hij  is. De Donkerbroeker liep een knap rondje van 50 slagen waarvan 8 birdies. Helaas zaten er een paar 4tjes bij. De bijbehorende prijs, een  blik bruine bonensoep was voor dus Ele. Jurgen Steenwelle volgde op eerbiedige afstand met een rondje 53.

 

Jetze Bakker werd 3de  met een hele knappe ronde van 54 slagen ( 6 birdies) en verbeterde

Jetze Bakker
Jetze Bakker

z’n handicap met 0.7. Jeroen de Groot en Wim de Jong volgden met respectievelijk 56 en 57 slagen.
De neary op hole 18 was voor de deze keer matige spelende Douwe de Bruin. De uitstekende afslag van Douwe op hole 18 bleef steken op 1.15 cm van de hole. Een klein blikje tomatensoep was  een schrale troost voor Douwe z’n matige ronde.
Ook vandaag hoefde hole in one manager Joep van Mourik niets uit te keren.

 

 

 

 

De standen van de stableford en strokeplay vind je hier.

Zondag a.s Lentecompetitie ronde 9 al weer. Aanvang 10.00 uur Het einde nadert. Deze competitie gaat over 10 ronden.Voor de tussenstand kijk bij standen. Bij de stableford gaat Tijl Melsen aan kop met 49 punten, gevolgd door Herman Gaarman met 43 punten en Kornelis Dijkman met 38 punten.
Tot zondag!

Reactie achterlaten