BAUKE

Beste Pitch en Putters,

Vanavond kwam dit vreselijk droevige, niet te bevatten bericht van Bauke van de Woude.
Bauke heeft gevraagd of we onderstaande  bericht wilden plaatsen.

Beste Pitch en Putters,

Zoals jullie wel gemerkt hebben, was ik de laatste tijd weinig tot niet op de pitch en puttbaan, futloos en geen zin meer, maar dit had zijn redenen. Gisteren kwam de uitslag en deze kwam keihard aan, alvleesklierkanker met uitzaaiing naar de lever in zijn ergste vorm. Dus geen hoop op enig herstel, er rest mij niet veel tijd meer. Dus voor mij geen dinsdagavond meer, of een rondje met Douwe of wie dan ook, Toch kom ik nog eens op de baan, maar dan stilletjes en onopgemerkt. Het is een geweldige sport, ik zal het missen, maar ook al die pitch en putters, dus niet te veel klagen, maar genieten van het spel.

Groet,
Bauke

Bouke van der Woude
Bouke van der Woude

Beste Bauke,
Namens alle Pitch en Putters en het bestuur van de PPGZ  wensen we jou en je gezin heel veel sterkte de komende tijd. We leven met je mee.

Bestuur PPGZ

 

Reactie achterlaten