BLOEMEN VOOR JAN HAANSTRA EN WIM DE JONG

Jan Haanstra
Jan Haanstra

De Koudummer hovenier Jan Haanstra liet gisteravond op de 7de competitieronde zien dat zijn 3de prijs op de Grutte Pier Cup van afgelopen zondag geen toevalstreffer was.
Met een hele knappe ronde van 55 slagen, hetgeen 46 stablefordpunten opleverde, pakte Jan de 1ste plaats bij de stableford. Proficiat Jan!
De 2de plaats was voor de Leeuwarder coming man Dick Kok, die met een rondje van 61 slagen 39 punten verzamelde. En de 3de plaats was ex equo voor Bert ten Brink en Niels Betten met beiden 38 punten. Bert liep een rondje 59 en Niels een rondje 66.
Bij de strokeplay kunnen we zeggen dat Wim de Jong de Leeuwarder baan weer ” in z’n greep” heeft. Zonder fraai gekleurde broek deze keer, pakte Wim, net als afgelopen zondag bij Grutte Pier, de 1ste prijs. De groentespecialist liep een prima rondje van 52 slagen. Klasse Wim!

Jeroen de Groot
Jeroen de Groot

Jeroen de Groot deed niet voor Wim onder en liep eveneens een rondje 52. De neary op hole 4 was  ook voor Jeroen met 15 cm. Ook good-old Henk Hageman deed het prima en liep rustig en beheerst naar een rondje van 53. Met Mient Kobes daar net achter, met par.

Ook deze avond geen hole in one, al waren er sommigen, volgens de verhalen weer erg dichtbij.

 

 

 

 

Kijk hier voor de tussenstanden.

Voor de categorie matig spelende putters, deze avond, is er één troost, zondag a.s. om 10.00 uur, nieuwe ronde , nieuwe kansen bij de lentecompetitie. Een aantal van onze toppers, Mient Kobes, Stephan v.d.Berg, Joep van Mourik en  Jeroen de Groot zullen hun kunsten vertonen op de Topklasse wedstrijd in Groningen. Succes mannen!

Op 11 juni wordt het clubkampioenschap Matchplay gespeeld. Geef je op via www.ppgz.nl-ledenpagina PPBN – wedstrijden- Leeuwarden CK Matchplay.

Reactie achterlaten