TOP PITCH EN PUTT HEEFT EEN MOEILIJKE AVOND

Ronde nummer 5 van de clubcompetitie bleek voor velen een moeilijke avond te worden. Om 19.00 u begonnen 33 heren en 1 vrouw hoopvol aan een rondje Pitch en Putt. Al snel werd duidelijk dat de meesten last hadden van de wind, of het feit dat ze binnen 3 dagen alweer aan de start moesten verschijnen. Vermoeidheid, het zijn ten slotte meest mannen op een zekere leeftijd, zou ook een rol gespeeld kunnen hebben. Kortom, er is allicht een geldig excuus te vinden voor de overwegend matige prestaties. Van de 34 deelnemers bleven slechts 12 deelnemers in de buffer of beter.

Enkele uitschieters naar boven waren er gelukkig ook. Met name de Stableford uitslagen van Tijl Melsen met 41 punten en Dick Kok, ook 41 punten zorgden voor enige feestvreugde bij het bekend maken van de uitslag.

Eduard (Bert) ten Brink

Ook Wiebe de Boer deed het heel goed met 40 punten. Eduard ten Brink, vrienden mogen Bert zeggen, was ook aardig opdreef met 38 punten. Bert pakte ook de prijs voor de Neary op de altijd lastige Hole 17 met 1,60 mtr.

De Strokeplay scores waren voor sommige spelers aanleiding om voortijdig met piepende bandjes de parkeerplaats te verlaten. Ele piepersnieder last weer even een sabbatical week/maand in en zal vermoedelijk zijn terras, wat hij vorig jaar in een vergelijkbare periode heeft aangelegd, opnieuw gaan leggen.  Alleen Mient Kobes liep een rondje Par,  gevolgd door Lammert de Wind met 57 slagen. Bert behaalde  met 58 slagen een hele mooie derde plaats.

Kortom, voor de meesten een avond om heel snel te vergeten.

Voor de uitslag en stand klik HIER

Komende zondag is er weer lentecompetitie, aanvang 10.00 u.

Volgens Piet Paulusma wordt het korte broeken-  c.q. rokjesweer.

Reactie achterlaten