KOUDUMMER JAN HAANSTRA WINNAAR RONDE 4/ JURGEN STEENWELLE WINNAAR STROKEPLAY

Gisteravond stonden 30 pitch en putters, waaronder 2 Koudummer vrouwen, te trappelen om de wei in te kunnen.
De weersomstandigheden waren niet echt geweldig, het was koud en winderig maar er viel ook een mooie regenboog te bewonderen!
Bij de stableford was het een ontketende Jan Haanstra die de 1ste plaats opeiste.
De Koudummer hovenier liep een rondje van 58 slagen, wat maar liefst 46 stablefordpunten opleverde. Jan verbeterde z’n handicap met een vol punt!
Grouster Hans Verheij liep  een geweldige ronde van 57 slagen en verzamelde hiermee 41 punten. Z’n handicap verbeterde hij met maar liefst een half punt. Jurgen Steenwelle werd knap 3de met 40 stablefordpunten.
Met Jurgen is tevens de duidelijke winnaar genoemd  van de strokeplay, met een prima rondje van 50 slagen! De “Duitser” produceerde ook maar liefst 6 birdies. Op een  4-tal slagen volgde Jeroen de Groot met een rondje par.  De stabiel spelende Mient Kobes werd 3de met één boven.
Er vielen gisteravond maar liefst 2 “eagles” te noteren. Op hole 7  liet Tineke Wijnja, met een mooi stuitje, het balletje in één keer in de hole vallen. En een mooie afslag van Jurgen zorgde voor een hole in one op hole  12. Voor beiden was er natuurlijk een fraaie auto en voor de sympathieke Tineke ook nog een bloemetje. Afgelopen zondag maakte Jeroen de Groot ook een hole in one, hetgeen bij het bestuur niet bekend was. Ook de Wergeaster kreeg alsnog z’n dik verdiende sportwagen.
Mooi was dat Tjip van Diepen na z’n hartoperatie voor de 1ste keer weer meedeed aan de Clubavond.

Voor de stand klik HIER
Zondag a.s. om 10.00 uur is de 10de editie van het Open Fries Texas Scramble Toernooi.  Wereldkampioen en meervoudig Nederlands Kampioen Rolf Kwant zal ook zijn kunsten vertonen. Het belooft een spannende editie te worden, want er staan verschillende ijzersterke teams aan de start. Inloop vanaf 9.30 uur en na afloop kunnen de voetjes van de vloer met D.J. Arnold Glas.
Dus behalve je golfschoenen, ook de dancing shoes meenemen!

P.S. Foto is van Jurgen Steenwelle.

Vanaf volgende week dinsdag 2 mei beginnen we  de Clubavond om 19.00 uur!

Reactie achterlaten