MARCO VAN SCHAIK WINNAAR RONDE 3

Met een harde en koude noord-oosten wind, maar wel met een mooie, langzaam ondergaande zon, gingen om 18.45 uur 27 pitch en putters van start.
Na een uitgebreid verhaal van Joep over de “bosjes” regelgeving kon het spul los!
Bij de stableford ging Marco van Schaik er met de winst vandoor na een rondje 61 en 43 stablefordpunten. Het spel van Steven van Griethuysen vertoont progressie, met een rondje 69 scoorde Steven 38 stablefordpunten en werd 2de. De 3de prijs bij de stableford was voor de heren Mient Kobes en de jonge vader Jeroen de Groot. De Koudummer schipper Wiebe de Boer eindigde ex equo met Albert de Vries, Bauke vd Woude, Bert ten Brink en Max de Vries  op plaats 4 met 35 punten.

Bij de strokeplay pakte Mient de winst met een rondje 52, gevolgd door Jeroen met een prima rondje 53. De 3de plaats werd gedeeld door Jurgen Steenwelle, Henk Hageman, Bauke vd Woude en Albert de Vries met 57 slagen.
De neary was deze keer voor Jouster Jetze Bakker, die op hole 3 de bal op 1.35 m van de hole deponeerde. Jetze begon ijzersterk aan z’n ronde met op de linkerkant van de kaart 27 slagen, maar op de 2de helft raakte hij het spoor bijster met 38 slagen.
Na dit rondje was het leuk om onze geblesseerde dame Siska Wiersma weer eens te zien.
Haar verschijning toverde bij het  peloton matig tot zeer matig presterende putters gelukkig weer een glimlach op het gelaat.
De gereserveerde parkeerplaats is deze week voor Mient Kobes, als winnaar van de strokeplay. Volgende week is de parkeerplaats voor de winnaar van de stableford.
Zondag over een week , op 30 april, staat de 10de editie van het Open Fries Texas Scramble Toernooi op het programma. De voorbereidingen zijn in volle gang  en er staan 20 teams op de lijst. Heb je nog zin om mee te doen? Er zijn nog een paar teams, die een speler kunnen gebruiken. Kijk op www.ppgz.nl en zoek contact.
Op de site vind je ook de tussenstanden van de stableford en strokeplay. Klik HIER.


Oant oare wike!

Reactie achterlaten