Winnaar 2de clubavond Niels Betten.

Op de  2de ronde van de clubavond stonden 30 man/vrouw “aan de meet”. Deze keer “in lyts groepke Koudummers”, maar toch weer een paar nieuwelingen zoals Niels Betten.
Deze Niels ging er meteen met de winst vandoor bij de stableford met 42 stableford punten na een rondje met 68 slagen. Deze 1ste plaats moest Niels wel delen met Dick Kok, die een rondje 60 liep. Dick sloeg ook nog op hole 11, een hole in one en een fraaie bolide was zijn deel. Marco van Schaik liep een rondje 66 met een 8 en een 6 op de kaart en pakte de 3de plaats met 40 stableford punten.
Bij de strokeplay waren de scores van de top niet om over naar huis te schrijven. Joep van Mourik en Ele Snieder werden 1ste met een rondje 55. De 2de plaats werd ex equo gedeeld door  Jan Ronald Wigarda, Mient Kobes en Albert de Vries met een rondje 56.
Jurgen Steenwelle en Bert ten Brink deelden de 3de plaats met 58 slagen. Knap werk Bert!
Wat deze avond  opviel, was dat er veel korte putjes werden gemist.
Tineke Wijnja dacht de neary op te strijken maar Steven van Griethuysen liet zijn bal 21 cm dichter bij  hole 18 “neerploffen.”
De parkeerplaats voor de weekwinnaar is komende week voor Dick Kok. Volgende week mag de winnaar van de strokeplay zijn wagen/fiets/brommer daar parkeren.
En volgende week beginnen we om 18.45 uur!
Nog even een vreugdevolle mededeling: Jeroen de

Jeroen de Groot

Groot is gisteren vader geworden van een prachtige dochter: Ariana. Moeder en dochter maken het goed. Van harte gefeliciteerd Jeroen en vrouw!
Ook Detty Dijkman kunnen we binnenkort terugzien op de baan na haar oogoperatie.
Haar zicht wordt met de week scherper.
Tjip van Diepen is inmiddels na z’n hartoperatie ook alweer, druk oefenend ,op de baan gesignaleerd.
En Siska Wiersma is nog altijd herstellende van haar elleboog blessure en zoals het zich nu laat aan zien. gaat het nog wel even duren. Betterskip Siska!
Volgende week ronde 3 en we starten dus om 18.45 uur! (zegt t voort)

.

Reactie achterlaten