CLUBCOMPETITIE WEER LOS!

Gisteravond, 4 april, is de clubcompetitie weer losgebarsten! Om 18.30 stonden 27 enthousiaste Pitch en Putters aan de start. Onder hen, ook een aantal nieuwelingen, zoals vader en zoon Tim en Dick Kok , Marco van Schaik en vanzelfsprekend bijna, een gevarieerd groepje jonge en wat rijpere  Koudummers.
Bij de stableford werden nieuwelingen Tim en Dick Kok winnaar met 41 stablefordpunten. De heren liepen respectievelijk een rondje  64 en 61, gevolgd door de knap afslaande Wiebe de Boer  met 38 punten en de weer uitstekend spelende Kornelis Dijkman, die met een rondje 57 ook 38 stablefordpunten vergaarde.
Bij de strokeplay gaf clubkampioen Jurgen Steenwelle meteen z’n visitekaartje af voor komend seizoen. Jurgen pakte de eerste winst met een rondje par, gevolgd door de net 60 jaar geworden Ele Snieder en Mient Kobes met 56 slagen.
Halve Leeuwarder, de Koudummer groenteman  Wim de Jong, moest gisteravond nog duidelijk een beetje wennen aan de Leeuwarder baan. Maar de kenners houden veel vertrouwen in de Koudummer.
De meeste birdies ( 4x) werden gemaakt door Dick Kok, Jurgen Steenwelle en Kornelis Dijkman.
Zaterdag a.s staat het eerste NRT in Strand Horst op het programma. We wensen alle Leeuwarder deelnemers veel succes!Zowel bij de heren als bij de senioren zitten gevaarlijke Leeuwarder outsiders voor de zege. De strijd is te volgen op www.ppbn.nl
Volgende week dinsdag ronde 2 van de Clubcompetitie. Schrijf je op tijd in, zodat we ook op tijd kunnen beginnen. Oant oare wike! Aanvang 18.30 uur!

Klik voor de uitslag HIER

Reactie achterlaten