STUIVERTJE WISSELEN AAN KOP HERFSTCOMPETITIE

Gisteren 13 november trotseerden 16 bikkels de troosteloze-koud en miezerige regen-weersomstandigheden tijdens de 5de ronde van de herfstcompetitie.
De resultaten waren over het algemeen,  mede door het weer, niet geweldig deze ochtend.

Ele Snieder
Ele Snieder

Ele “pieper” Snieder liep het beste rondje strokeplay met 1 boven, waarvan een hole in one op 16, gevolgd door de knap spelende Wietse Ytsma met 57 slagen en Douwe de Bruin en Lammert de Wind met elk 58 slagen.
Dagwinnaar bij het stableford werd Wietse Ytsma met 39 punten, gevolgd door de Grousters Hans Verheij en Huug Molendijk met 37 punten. Steven Griethuysen, Lammert de Wind en Douwe de Bruin volgden met 36 punten.
Klassementsleider Kornelis Dijkman moest helaas verstek laten gaan en hiervan profiteerde Herman Gaarman maar ten dele. Herman nam de koppositie weer over van Kornelis, maar ze hebben beiden 50 punten. Ze worden op hielen gezeten door Jorrit van der Veen, Arti van Mastrigt ,Hans Verheij en Steven Griethuysen met elk 48 punten.Met 46 punten zitten Max de Vries en Elize van der Meer op het vinkentouw.
Er is dus nog van alles mogelijk. Voor het totale klassement kijk op de

 
Nog vermeld dient te worden dat Ele voor z’n hole in one, een fraaie Ferrari uit handen van pônghalder Verheij in ontvangst mocht nemen.
Volgende week zondag 20 november, is er geen herfstcompetitie want dan staat het traditionele Elfsteden Cross Country Toernooi op de rol.
Ronde 6 van de herfstcompetitie staat gepland op 27 november om 10.00 uur plaatselijke tijd.

Reactie achterlaten