TEAM LJOUWERT EERSTE NK TEAMS KAMPIOEN

 

Het team van Ljouwert. Foto: PPBN website
Het team van Ljouwert.
Foto: PPBN website

Afgelopen zondag 30 oktober werd op Pitch & Putt Groningen het eerste NK Teams gehouden door de PPBN en de coöperatie van Pitch & Putt banen.

Van de 14 deelnemende teams hadden er 2 hun thuisbasis op de Pitch & Putt baan in Leeuwarden. Het eerste team bestond uit Wim de Jong, Mient Kobes, Stephan van der Berg en Jeroen de Groot. Het tweede team bestond uit Joep van Mourik, Lammert de Wind, Albert de Vries en Arti van Mastrigt.

De deelname van het eerste team was zeer succesvol en werd beloond met de eerste plaats op 1 slag gevolgd door het team van Koekange. Het tweede team, dat in sterkte als laagst geklasseerd, behaalde een verdienstelijk 11de plaats.

Voor Foto’s en een wedstrijdverslag zie de website van de PPBN

Reactie achterlaten