LAMMERT DE WIND CLUBKAMPIOEN STABLEFORD 2016

De winnaar van de clubcompetitie Stableford 2016, Lammert de Wind, is ook op overtuigende wijze clubkampioen Stableford 2016 geworden. De van de week aan  z’n knibbel geopereerde oud speler van ONB, liep 2 rondjes van 57 en 54, wat hem in totaal 77 stablefordpunten opleverde. De Drachtster beleeft een prachtig slot van het seizoen, met mooie overwinningen en bekers.

Lammert de Wind 1ste plaats
Lammert de Wind 1ste plaats

Hij “speechte” ook even kort om alle mensen te bedanken. Lammert gefeliciteerd!
De Stienser reclameman, Herman Gaarman, verraste met een uitstekende 2de ronde met 41 stablefordpunten, nadat z’n 1ste ronde figuurlijk in het water was gevallen met 32 punten. Met in totaal 73 punten werd  Herman knap 2de. Herman lokwinske!

Herman Gaarman 2de plaats
Herman Gaarman 2de plaats

Huug Molendijk 3de plaats
Huug Molendijk 3de plaats

De 3de prijs was voor Huug Molendijk, die prima chipte en putte, maar erg wisselvallig afsloeg. Met 72 punten kon Huug, Kornelis Dijkman net voorblijven.
Het was leuk dat mannen als Hans en Lodewijk Sijses, Tabe v.d Horn, Elize v.d.Meer en Harry Jansen, even over uit Florida, ook aan de start verschenen.
Sjoerd Bosgra won nog een Cadillac door op hole 11 een hole in one te slaan.

Winnaars Stableford
Winnaars Stableford

De prijs voor de strokeplay winnaar werd gewonnen, door de dit seizoen erg sterke Jurgen Steenwelle. Je struikelt zo langzamerhand  in Huize Steenwelle over alle dit seizoen gewonnen trofeeën.

Jurgen Steenwelle winnaar Strokeplay
Jurgen Steenwelle winnaar Strokeplay

De deelnemende putters werden deze keer door het bestuur in de watten gelegd door de gratis koffie en door de gratis eenvoudige doch “voedzame” lunch. Het zij jullie gekund, toppers!
Alle spelers, Mieke, Ankie en Wietse Ytsma, de sweepers en bunker aanharkers van het vroege uur, het bestuur van de PPGZ, allemaal bedankt voor jullie inzet om dit Kampioenschap te doen slagen.

Op naar de RAIDER CUP 2016 tussen Friesland en Grunningen a.s zondag op het Groningse Pitch enPutt Kardinge ( zie Raidercup.ppgz.nl) en de Grutte Pier Cup! Om deze fraaie nieuwe bokaal  zal gestreden worden op 9 oktober (Leeuwarden) en 23 oktober (Koudum). Schrijf je in via www.ppgz.nl

Reactie achterlaten