TOPRONDE VAN JOEP VAN MOURIK!

Onder lekkere weersomstandigheden liep Joep van Mourik gisteravond z’n beste ronde van het seizoen. Met een rondje van 49 slagen, waarvan 6 birdies en 43 stablefordpunten was Joep spekkoper en een uitstekende winnaar van ronde  23 van onze clubcompetitie.
Het was de eerste winst voor Joep deze competitie. Ik zou zeggen: “Joep, vasthouden deze vorm voor de komende toernooien!”
Gedeeld tweede werden  onze Zuiderbuur Jurgen Steenwelle en Koudummer Wim de Jong met 52 slagen. ( Jurgen 4 birdies en Wim 5 birdies.) Beide mannen beleven een sterk en steady seizoen.  Henk Hageman werd 3de met een nette 53 slagen. Henk komt langzaam aan weer in vorm.
De hoogste scores bij de stableford waren voor Herman Gaarman en Joep van Mourik met 43 stablefordpunten. Beide mannen gingen naar huis met een tray wintervaste viooltjes.
De neary was deze keer voor Ele Snieder met 1.16 m op hole 2. Een mooie barbecue vork was zijn deel. Volgende week kan de vork ingezet worden, Ele.
De aanmoedigingsprijs was deze keer voor de ongelukkige Detty Dijkman, die bijna haar gehele ballenarsenaal verspeelde. Misschien kan de legpuzzel van 1000 stukjes met een geestige golftafereel haar enige troost bieden.

Met nog 1 ronde te gaan, ziet het strokeplay en stableford klassement er als volgt uit:
Strokeplay:
1.Mient Kobes               837
2.Jurgen Steenwelle    863
3.Ele Snieder                872

Stableford:
1. Lammert de Wind      578
2.Jurgen Steenwelle      572
3.Ele Snieder                  569

Kijk voor het verdere klassement  bij standen.

Volgende week vallen de beslissingen bij ronde 24! Komt allen!
Geef je, i.v.m. de aansluitende barbecue, voor zondagavond 24.00 op via onze website of mail/bel naar een van de bestuursleden. Tijdens barbecue prijsuitreiking ronde 24 en prijsuitreiking nummers 1,2,3 van de strokeplay en stableford competitie.
Tot dan!

Reactie achterlaten