ELE “PIEPER” SNIEDER GLORIEUS WINNAAR RONDE 22

Gisteravond beleefden we een mooie start van ronde 22 van onze clubcompetitie. Terwijl een ieder in afwachting was van de flight indeling richtte onze oud-voorzitter Henk Hageman het woord tot Ele Snieder. Hij sprak lovende woorden over het spel van Ele afgelopen zondag op het NRT in Koekange. Wat nog nooit door een senior is gepresteerd, presteerde Ele. Hij werd overall winnaar van het toernooi in Koekange. Dus ook beter dan alle heren! Een geweldige prestatie van Ele!
Henk noemt Ele weleens plagend Ele “pieper” Snieder en overhandigde hem heel toepasselijk en geestig de “pieper”Snieder trofee( zie foto)

Gouden piepersnijder
Gouden piepersnijder

Deze geste werd blijkens het applaus en de hilariteit, door de aanwezigen zeer op prijs gesteld.
Nog even voor de mensen, die niets hebben meegekregen van het NRT in Koekange.
Wim de Jong leverde ook een geweldige prestatie door als 4de te eindigen bij de heren.
Klasse Wim! Ook Joep van Mourik deed het prima door als 4de te eindigen bij de senioren.

 

Na zo’n mooie start kon de avond natuurlijk niet meer stuk. Met een heerlijk zonnetje en nauwelijks wind gingen, vol verwachting, 29 enthousiaste putters van start.
Ele “pieper” Snieder liet gisteravond meteen zien dat z’n winst van zondag j.l. geen toevalstreffer was. Met een rondje 48, waarvan 7 birdies, en 42 stableford punten werd de man uit Donkerbroek glorieus winnaar van ronde 22.
Op gepaste afstand volgden, ook met prima rondes trouwens, Jurgen Steenwelle en Mient Kobes met respectievelijk 50 en 51 slagen. Jurgen maakte maar liefst 10 birdies!
Vorige week liet de 14 jarige Jorrit v.d Veen al zien een talentvol speler te zijn. Gisteravond liep Jorrit een uitstekend rondje 58 en werd daarmee gedeeld vierde met pake Douwe de Bruin, Joep van Mourik en de weer knap spelende Jetze Bakker. De stablefordprijs was met 46 punten voor Jorrit. Gefeliciteerd Jorrit.
De neary op hole 13 was voor Douwe de Bruin met 1.76 m De aanmoedigingsprijs ging naar de jonge Koudummer schipper Wiebe de Boer, die ondanks z’n 69 slagen toch op 2/3 deel van de holes knap afsloeg.
De prijzen werden deze keer beschikbaar gesteld door Gaarman Communicatie/Evenementen Stiens. Herman bedankt.

De stand na 22 ronden ziet er als volgt uit:

Strokeplay:
1.Mient Kobes                    837
2.Jurgen Steenwelle         867
3.Ele Snieder                      872

Stableford:
1.Lammert de Wind         571
2.Ele Snieder                     569
3.Jurgen Steenwelle         567
4. Mient Kobes                  561

Kijk bij button standen om te kijken hoe je er zelf voorstaat.

De inschrijving voor het CK Stableford op 25 september a.s. is geopend. Geef je op via onze site www.ppgz.nl onder de knop E-Golf4UZuil—-wedstrijden—CK Stableford PPGZ R1

Tot volgende week  dinsdag 6 september 18.30 uur !

Reactie achterlaten