JURGEN STEENWELLE ONGENAAKBAAR IN RONDE 20!

De net van een  camping aan het Lago Maggiore teruggekeerde Jurgen Steenwelle pakte gisteravond de hoofdprijs! Jurgen, alias De Duitser, liep een prima rondje van 4 onder, waarvan 6 birdies. Ook de stablefordprijs was voor de bewoner van Zuiderburen met 38 punten. Met 2 ananassen, voor elke dochter één, keerde Jurgen tevreden huiswaarts.
Ook liet onze clubkampioen Strokeplay zien, een serieuze kandidaat te zijn voor de PPGZ Matchplay titel. Maar er zijn meerdere kapers op de kust!
Het belooft zondagmorgen a.s in ieder geval een spannende strijd  om het Clubkampioenschap Matchplay te worden.Helaas is onze uitblinker van afgelopen weekend, Douwe de Bruin, wegens vakantie afwezig. Hopelijk kunnen enkele van onze heren topspelers  wel  aan de afslag verschijnen.
Wie volgt Mient op als kampioen? Of pakt Mient ook de titel 2016?
We zullen het zien! Tot zondagmorgen 8.30 uur kun je je aanmelden. Het makkelijkste is dat via onze site www.ppgz.nl onder  E-Golf4U zuil. Inloop vanaf 9.00 uur. Start om 9.30 uur!
Tweede bij de strokeplay werd  Mient Kobes met een rondje 53, gevolgd door Ele Snieder met 54 slagen. Gedeeld tweede bij de stableford werden Joep van Mourik, Albert de Vries en Jetze Bakker, met 37 punten.
De neary was deze keer voor de kwakkelende Huug Molendijk, die de neary net voor de neus van Jurgen wegkaapte met 1.50 cm op hole 3.
De aanmoedigingsprijs was deze keer voor onze  Koudummer drummer, Rein Smid.
De spanning bij het strokeplay en Stableford  neemt met de week toe.
Volgende week, nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Het is de bedoeling om de laatste competitieavond  op 13 september af te sluiten met een barbecue. Noteer deze datum in jullie agenda!

Reactie achterlaten