ELE SNIEDER HEER EN MEESTER IN RONDE 19!

Gisteravond, met 25 spelers aan de meet, liet Ele Snieder zien dat een paar weekjes klussen (prachtig terras gebouwd) in plaats van pitch en putt , zalvend kan werken.
Met een rondje van 50 slagen, waarvan 6 birdies en een stableford score van 40 punten
werd Ele de “koning” van ronde 19! Hij bleef  Top Leaque winnaar van afgelopen weekend, Mient Kobes, 2 slagen voor. Zo’n ronde lopen is natuurlijk lekker in aanloop naar het Fippa Open van a.s. weekend in Koudum. Ele,veel succes daar in Koudum.Met een grote watermeloen ging Ele terug naar zijn geliefde Donkerbroek.
Nieuweling Sjoerd Bosgra had net als Ele ook 40 stablefordpunten en ging voor de 3de keer op rij naar huis met de stablefordprijs! Nou is het ook wel genoeg geweest!
Derde bij de strokeplay werd de sterk spelende Koudummer baaneigenaar Lammert Fopma met 56 slagen. Lammert, een mooi toernooi toegewenst komend weekend!
De neary was deze keer voor Siska Wiersma met 33 cm op hole 2. Met een mooie komkommer, die vandaag in de sla wordt verwerkt, ging Siska richting Warten.
Gastspeler, Jean Marie Malbranque overgekomen uit Frankrijk om mee te doen aan de Fippa Open,  kreeg uit handen van voorzitter Joep van Mourik, de prijs voor de speler, die de meeste kilometers heeft gemaakt.
Kornelis Dijkman scoorde voor de 3de keer op rij een rondje 59! Volgende keer onder de 59, Kornelis!
Wij, van de PPGZ , wensen alle spelers, die komend weekeinde meedoen aan het Fippa Open in Koudum heel veel succes! Maar het belangrijkste, geniet er van!
Oant oare wike by ronde 20!

Reactie achterlaten