TOP SPELENDE MIENT KOBES WINT RONDE 18 EN SJOERD BOSGRA PAKT WEDEROM STABLEFORDPRIJS.

Dinsdag 22 augustus stonden er 22 pitch en putters te trappelen om met ronde 18 van de competitie te beginnen. Naast 19 clubleden mochten we ook 3 gastspelers verwelkomen. Jaap Betten had zijn zoon Niels meegenomen en Ele Snieder zijn zoon Erwin en kersverse schoondochter Milica. Dit stel is sinds 1 week getrouwd en als hoogtepunt van de huwelijksreis werd een rondje pitch en putt gespeeld. Een goede zet om het huwelijk te testen. Ze zijn beiden met glans geslaagd, er is geen onvertogen woord gevallen!
Het was wederom een avond met hoogtepunten met als belangrijkste, de strokeplay winst van een in topvorm  stekende Mient Kobes met een ronde 49! Geen enkele bogey en maar liefst 5 birdies. Kennelijk heeft het weekje luieren in Turkije hem goed

Mient Kobes
Mient Kobes

gedaan. Zeker ook het vermelden waard is de prestatie van Sjoerd Bosgra. Hij liep een hele beste rond van 57 met een score van, net als vorige week, 46 stableford punten! Let op deze man, zo kort met deze sport bezig en nu al deze resultaten. Hulde!
Henk Hageman is ook bezig of hij er nooit tussenuit is geweest, een ronde 55 met een neary op hole 1 van een luttele 13 cm.
Vele anderen hadden deze avond een mindere score dan we van hen gewend zijn. Vermoedelijk lag het aan het weer, frisjes met een nare wind. Je moet op zulke avonden toch iets de schuld kunnen geven..
Kortom, goed of minder goed gespeeld, we kunnen in ieder geval zeggen dat het wederom een gezellige clubavond was.
Verder wijs ik jullie op een paar data, die in de agenda genoteerd moeten worden:

-Het Dutch Open (Fippa Open) bij onze vrienden van Koudum op 13 en 14 augustus. De inschrijving staat nog open tot volgende week woensdag en iedereen kan meedoen!

Clubkampioenschap Matchplay PPGZ op 21 augustus a.s. Op dit moment zijn er al 7 inschrijvingen.Voor inschrijving ga naar http://nppb.e-golf4u.nl/leden/iframe/default/login.

Hans Verheij

Voor de huidige competitie stand klik HIER

Reactie achterlaten