BAUKE V.D.WOUDE WINT STROKEPLAY IN RONDE 17 EN SJOERD BOSGRA VERRAST MET WINST BIJ STABLEFORD!

Wat de deelname  momenteel betreft, hun je zien dat het vakantietijd is. Gisteravond op een zonovergoten, er prima bijliggende baan, gaven 18 man akte de présence.
Na 18 holes eindigden 4 man gelijk op de eerste plaats: Bauke van der Woude, Albert de Vries, Wim de Jong en Jurgen Steenwelle( 6 birdies), met elk een rondje par.
Kijkende naar de uitslagen van de laatste weken kunnen we stellen dat de verschillen tussen de topspelers zijn de laatste tijd behoorlijk klein zijn.
Bauke werd winnaar door een uitstekende slotfase. Na een klein dipje lijkt Bauke weer helemaal terug! Hij gaat nu genieten van zijn muntplantje en van zijn welverdiende vakantie.
Joep van Mourik werd 5de met 56 slagen gevolgd door de prima spelende Kornelis Dijkman met 57 en een stabiele Wim Wouters en de verrassing van de avond, Sjoerd Bosgra ( 5 birdies) met beiden 58 slagen.
Met deze uitstekende ronde pakte Sjoerd 46 stablefordpunten en werd daarmee winnaar van de 50 cm droge worst. Zoals eerder gememoreerd, Sjoerd is een talentvolle speler met een mooie swing! Sjoerd, grote klasse! Tweede bij de stableford werd Kornelis met 39 punten en Albert en Wim (Grou) met 38 stablefordpunten.
De neary was vandaag voor de, de laatste weken erg succesvolle Lammert de Wind. Op hole 5 bleef z’n bal liggen op 1.07 m.
De al weken uitstekende spelende Douwe de Bruin gaf gisteravond niet thuis.. Voor hem dan ook de welverdiende zak brandhout. Of z’n vrouw er blij mee is, is de vraag.
De pechprijs(nummer 13 in de uitslag ) was voor Hans Verheij. Een door Wim Wouters beschikbaar gestelde verbanddoos was voor onze ponghalder.
Al met al weer een geslaagde avondje pitch en putt!
Volgende week ronde 18! Geef je nu vast op, dan vergeet je het ook niet.

P.S.
Vind je het leuk om ook eens een prijsje beschikbaar te stellen, dan kan dat altijd!Leuk!
Laat het dan van te voren even weten aan de secretaris, zodat we niet op een avond voor elke speler een prijs hebben.
De volgende prijzen zijn er te vergeven: winnaar Strokeplay/winnaar Stableford/ winnaar Neary/aparte prijs( aanmoedigings-,fraaiste geheel,-pechprijs etc)

Reactie achterlaten