MIENT KOBES IS TERUG EN WINT RONDE 16/LAMMERT DE WIND PAKT WEDEROM STABLEFORDPRIJS!

Onder broeierige omstandigheden gingen gisteravond 18 spelers van start. Wel wat weinig na het record van vorige week maar ja, het is vakantietijd en het was nogal warm.

Na een aantal mindere weken, sloeg Mient Kobes gisteren weer toe! Met een rondje van 50 slagen, waarvan 5 birdies, pakte Mient met overmacht de 1ste prijs. Met 2 lekkere meloenen ging een tevreden Mient naar huis. Tweede bij de strokeplay werd de, net als vorige week, uitstekende spelende Lammert de Wind met een rondje 56, net als Jurgen Steenwelle, die al weken in de top drie is te vinden. Jurgen produceerde ook nog een hole in one op hole 7 en ontving uiteraard z’n autootje en als toegift een lekkere suikerbrood. Hein de  Vries pakte wederom de 4de plaats met 57 slagen. Ook Hein speelt de laatste weken erg stabiel.
Net als in ronde 15 ging Lammert de Wind er weer vandoor met de 1ste prijs in de stableford. Met 39 stablefordpunten pakte Lammert de grote  meloen vol met vitamine A en C. Lammert speelde prima, rustig en goed in balans!  Gedeeld 2de bij de stableford werden Mient en Wietse Ytsma, die een knap rondje 58 liep, net als Albert de Vries.

De neary was voor Kornelis Dijkman met 1.29 m. Wim Wouters kwam deze keer in aanmerking voor de aanmoedigingsprijs en de “pechvogel” van de avond was Hans Verheij, die bijna 2x een hole in one maakte, maar beide keren toucheerde de bal de paal zodanig dat de bal niet in de hole viel.
Bij de prijsuitreiking bleek dat Bakker Van Eck uit Damwald  weer verrassende bakproducten als prijs, in de aanbieding had. Verschillende spelers gingen weer met een suikerbrood of cranberry cake naar huis. Bakker Van Eck tige tank!
Voor de volledige uitslag kijk hier op de site www.ppgz.nl onder standen.
Volgende week ronde 17! Zorg dat je er bij bent!

Reactie achterlaten