JASPER MEINEMA WINT RONDE 14

Onder  “onrustige” klimatologische omstandigheden gingen gisteren 27 spelers, waaronder een Koudummer delegatie van 3 man van start voor de 14de ronde van de Clubcompetitie.

Jasper Meinema
Jasper Meinema

Net terug uit de woestijn van Bahrein liet Jasper Meinema even zien het pitch en putten niet te zijn verleerd! De strak in het vel zittende ( vele kilo’s kwijt  en scherp ogend) Jasper
ging er met de winst vandoor. Met een rondje 52 liet hij de nummer twee Jeroen de Groot 3 slagen achter zich. Wim de Jong, de winnaar van verleden week, toonde vormbehoud en werd 3de met 56 slagen.
Opvallend in positieve zin was het optreden van Gerard Dantuma. Eindelijk werd z’n technisch  mooie afslag beloond met een rondje 56 en 6 birdies! Klasse Gerard!
Ook interessant was om te zien dat Mient 11 slagen nodig had om uit de bunker van hole 17 te komen (score hole 17 totaal 14 slagen), maar toch met 34 stablefordpunten in z’n buffer bleef.
Nieuweling Sjoerd Bosgra blijkt over een mooie swing te beschikken. Het is nog wat onrustig, maar Sjoerd lijkt een man om in de toekomst rekening mee te houden.
De neary was deze keer voor Jan-Ronald Wigarda; op hole 9 lag hij na zijn afslag op 2.19 m.
Voor de volledige uitslag kijk op de website www.ppgz.nl
Deze avond waren er 27 deelnemers. Het hoogste aantal dit seizoen. Op naar de 30 deelnemers volgende week bij ronde 15!

Reactie achterlaten