BAUKE V.D.WOUDE PAKT WINST IN RONDE 11

Na de hevige buien in de middag was het weer tijdens de 11de ronde uitstekend. Onder vrijwel ideale omstandigheden liep een ieder in korte mouwen z’n ronde en ook de greens lagen er geweldig bij. Het was een genoegen om een rondje te lopen.
Bauke v.d. Woude bekroonde z’n sterke, stabiele spel van de laatste maanden met een mooie overwinning in deze 11de ronde. Met 50 slagen, waarvan 6 birdies, werd Bauke winnaar voor Hein de Vries, die met 51 slagen, waarvan ook 6 birdies, razendsnel binnenkwam. Volgens z’n flightgenoten had  Hein 9 birdies moeten maken! Derde werd Jurgen Steenwelle met 52 slagen, waarvan 4 birdies.
Verder waren er uitstekende scores te zien van Willem Bronsveld met 56  slagen ( vorige week 57), Jan Ruiter met 55 slagen (na lange afwezigheid, weer sterk terug) en Bert ten Brink ook met een rondje 55! Een nieuwe p.r. voor Bert.
Ook Max de Vries en Hans Verheij deden het naar behoren met een rondje 60. De enigste vrouw in het gezelschap, Siska Wiersma, deed het ook prima met een rondje van 66 slagen. Deze keer geen holes in one, het kan natuurlijk ook niet altijd feest zijn.  De neary was deze keer voor Ele Snieder met 40 cm op hole 2. Met een paar golfballen ging Ele weer richting Donkerbroek.
Volgende week ronde 12.

Voor de stand in de competitie klik HIER

Reactie achterlaten