WIM DE JONG EN JURGEN STEENWELLE DELEN DE WINST IN RONDE 10

Onder bijna perfecte omstandigheden ging de 10de ronde  van start met  23 spelers op de lijst. Vorige week viel de eerste hole in one van het seizoen te noteren.( Jan Ruiter) Vandaag wisten 2 spelers de bal in één keer in het mandje te leggen! Op hole 17 lukte het Hein de Vries en op hole 5  Jan-Ronald Wigarda, die bovendien een knap rondje van 56 draaide. . Een autootje was , naast een mooi geldbedrag, hun deel. Aan het eind van het seizoen betaalt Siska uit. Lokwinske mannen! Wellicht volgende 3 holes in one?

De strokeplay ronde was een gedeelde prooi voor Wim de Jong en Jurgen Steenwelle met een knap rondje van 52 slagen. Koudummer Wim komt langzaam weer in vorm en  Jurgen alias De Duitser, speelt eigenlijk al weken stabiel sterk. Bauke v.d Woude werd mooi 3de met 55 slagen.
Willem Bronsveld verraste met een knappe ronde van 57 slagen. Vandaag speelden ook verschillende spelers als een krant met scores van achter in de 60 en dik in de 70. Maar ja, dat hoort bij het spelletje. Volgende week nieuwe ronde, nieuwe kansen.
Mooi was het dat Jaap Betten er ook weer was en een rustige ronde van 65 draaide.
En Max de Vries draait alweer een paar weken steady mee.
De neary was deze keer voor Jan Ruiter met een afstand van 1.37 m. Jan hoeft dit kalenderjaar geen handzeep meer te kopen.
Volgende week ronde 11. Komt allen! We willen ook een keer 30 man op de lijst!

Voor de stand in de competitie klik HIER

Reactie achterlaten