IN RONDE 9 EERSTE HOLE IN ONE VOOR JAN RUITER!

Onder prachtige weer- en baanomstandigheden werd vanavond de 9de ronde van de Clubcompetitie gelopen. En ja hoor, daar was ie dan, de 1ste hole in one van de Clubcompetitie 2016. Jan Ruiter, voor de eerste keer deed hij mee aan de competitie van 2016, legde op hole 11 de bal in één keer in de hole! Het geldbedrag ontvangt Jan aan het eind van het seizoen, wanneer de afrekening plaats vindt. Wel kon Jan z’n autootje van voorzitter Joep van Mourik, in ontvangst nemen.

De 9 ronde werd een gezamenlijke winst voor Jurgen Steenwelle en Mient Kobes met elk een rondje 53. Mient scoorde 3 birdies en Jurgen 6 birdies.De 3de plaats was voor Joep van Mourik met 55 slagen. Jeroen de Groot en Douwe de Bruin deelden de 4de plaats met een rondje 57.
Zondag a.s. houden we weer onze 1ste zondagochtend wedstrijd( 1ste zondag van de maand) Aanvang 10.00 uur. Inloop vanaf 9.30 uur.

Reactie achterlaten