Jurgen Steenwelle overtuigende winnaar Lentecup 2016!

Jurgen Steenwelle, winnaar Lentecompetitie 2016

Jurgen Steenwelle is vanmorgen overtuigend winnaar geworden van de Lentecompetitie 2016. Er was er maar één, die de cup verdiende en dat was Jurgen!. Hij liep vanmorgen, onder het toeziend oog van vrouw en dochters, een heel knap rondje van 50 slagen en zag ook nog kans om zich op hole 18 te verbeteren met 1 slag. Hierdoor kwam Jurgen uit op -16. Totaal dus 38 slagen.
Met z’n rondje van 50 slagen was Jurgen ook nog dagwinnaar. Dus overtuigender kun je haast niet winnen. Hij werd terecht nog even flink in het zonnetje gezet door voorzitter Joep van Mourik, die Jurgen een fraaie trofee overhandigde.
Jurgen, namens onze allemaal, van harte met deze zeer fraaie winst!
De 2de plaats werd gedeeld  Albert de Vries, Mient  Kobes en Stephan v.d. Berg met -11

De winnaar van het  rankingpunten klassement is Mient Kobes geworden met een score van 76 punten. Vier keer werd Mient dagwinnaar, wat 4 x 10 punten oplevert.Mient kon weer een fraaie trofee mee naar huis nemen. Mient proficiat!
Jurgen werd 2de en  Albert  en Bauke v.d Woude  gedeeld 3de.

Met deze slotronde is er een einde gekomen aan de Lentecompetite 2016. Een ieder bedankt voor zijn en haar deelname/medewerking. En het Bestuur van de PPGZ wordt nog vriendelijk bedankt voor de genoten koffie met oranjekoek. Het ging er weer in, als een preek in een ouderling!

Voor de eindstand van de lentecompetitie klik hier!

Reactie achterlaten