STEENWELLE OP WEG NAAR LENTECUP 2016?

Jurgen Steenwelle
Jurgen Steenwelle

Leider in de strijd om de Lentecup 2016, Jurgen Steenwelle, deed vanmorgen op een winderig Zuiderburen, wat hij moest doen, een birdie scoren op een nog vrije hole, hole 11.
Hierdoor vergrootte Jurgen z’n voorsprong op z’n naaste belager Stephan v.d. Berg.
( -15/-11 ) Jurgen lijkt op weg om de opvolger te worden van Stephan. Maar er wordt niet gejuicht tot volgende week de laatste bal geslagen is!
Henk Hageman is weggevallen als titelkandidaat wegens serieuze schouder- en polsproblemen. Beterschap Henk.

Jeroen de Groot alias Douwe Bob won vandaag de dagprijs strokeplay met een rondje 53. (4 birdies) Stephan v.d. Berg werd 2de met rondje par (5 birdies) En Mient Kobes legde beslag op de 3de plaats met 55 slagen.( 4 birdies)
Verdere wetenswaardigheden van deze ochtend:
Hans Verheij liep een prima rondje met 38 stableford punten. Bert ten Brink en Herman Gaarman  zitten wat in een P&P wak, maar deze sterke, karaktervolle mannen moeten in staat zijn binnenkort uit dit wak te klimmen. Lammert de Wind lijkt met een rondje 58 op de weg terug, maar 1 zwaluw maakt nog geen zomer! En Wim Wouters was gelukkig weer terug na een vervelende rugblessure.

Volgende week de slotronde, waarin 3 holes verbeterd kunnen worden. We gaan er een mooie eindronde van maken. Hou zondagochtend 22 mei vrij in je agenda. In de loop van de week volgt meer info over de laatste ronde.

Kijk hier voor de stand in de lentecompetitie.

Reactie achterlaten