ALBERT DE VRIES WINNAAR RONDE 8 LENTECOMPETITIE

De grote winnaar van lentecompetitie ronde 8 was vanmorgen Albert de Vries. Na een zwak optreden gisteren in Oostwold revancheerde Albert zich vandaag. Met een score van 52 (jammer van de 5 op de laatste hole) en 5 birdies zette Albert een knappe prestatie neer.
Maar de grootste winnaar,wat betreft het birdie klassement, was Jurgen Steenwelle. Tot vorige week ging Jurgen samen met Henk Hageman aan de leiding met -11. Henk was afwezig, waarschijnlijk zat hij vanmorgen achter in de tuin, met een pint in de hand, bij te komen van de dag van gisteren. Jurgen profiteerde meteen door op zijn nog openstaande holes 16 en 17 respectievelijk een hole in one en een birdie te maken. Hierdoor gaat Jurgen nu met -14 aan de leiding. Het gaatje met de achtervolgers, Henk -11, Bouke en Stephan -10 is ruim, maar nog niet onoverkomelijk. Vooral ronde 10 wordt interessant, want in deze ronde mogen 3 holes verbeterd worden. Wie neemt de Lente cup 2016 mee naar huis?

Reactie achterlaten