Papendal winnaar OFTS

Logo OFTS-Klein

Het winnende team van Papendal
Het winnende team van Papendal

Onder onverwachte goede weersomstandigheden is vandaag het Open Fries Texas Scramble Toernooi gespeeld. De teams speelden 3 ronden Texas Scramble in verschillende vormen. het teamvan Papendal was na de 3 ronden de beste met 125 slagen. Het team van strand Horst eindigde op de tweede plaats met 127 slagen, waarbij in de tweede ronde het toernooi record van 37 slagen werd geëvenaard. Het bijzondere hiervan is dat in de tweede ronde van iedere speler in het team 4x de afslag genomen dient te worden. Op de derde plaats eindigde het team van Oostwold met 128 slagen, doordat het team van Oostwold een betere gemiddelde handicap had als strand Horst werd er bij Oostwold 1 slag bij hun totaal opgeteld.

In de vroege ochtend uren werd de baan speelklaar gemaakt door baaneigenaar Wietse Ytsma
In de vroege ochtend uren werd de baan speelklaar gemaakt door baaneigenaar Wietse Ytsma

Wij kunnen terug kijken op een zeer geslaagd toernooi dat dit jaar voor de 9de keer plaatsvond.

Voor de totale uitslag ga naar de uitslagen pagina.

Het team van strand Horst (2de plaats)
Het team van strand Horst (2de plaats)
Het team van Oostwold (3de plaats)
Het team van Oostwold (3de plaats)

Reactie achterlaten