Hageman komt op stoom

De 4de ronde van de Lentecompetitie werd vanmorgen, met overmacht, gewonnen door Henk Hageman. Met z’n 5 birdies kwam Henk uit op een score van 52! Mient Kobes en Bauke van der  Woude deelden de 2de plaats met 53 slagen. Ele Snieder, die vandaag z’n 59ste verjaardag vierde werd 3de met 56 slagen.Waarschijnlijk was Ele nog wat onder de indruk van het “Lang zal ie leven”gezang van z’n collega putters! Nogmaals Ele, tige lokwinske en op naar de 60!
Opvallend was nog het sterke 1ste Lenteoptreden van Hein de Vries. Met het omhoog lopen van de temperatuur wordt het optreden van de man uit Damwoude steeds sterker
Met 3 birdies en een rondje 58 was Hein een tevreden man.
Volgende week zondag ronde 5. De Leeuwarder mannen, die meedoen aan het tweede NRT in Rhoon wensen we veel succes.

Reactie achterlaten