2 Leeuwarder senioren op 2de plaats NRT Groningen

Afgelopen zaterdag 19 maart is op de Pitch & Putt baan in Groningen de eerste NRT van dit jaar gespeeld en tevens was dit ook de eerste NRT georganiseerd door de Nederlandse Pitch & Putt Federatie (NPPF).

Er deden 9 spelers uit Leeuwarden mee (3 heren en 6 senioren) nl Stephan van den Berg, Mient Kobes en Jeroen de Groot bij de heren en Bauke van der Woude, Ele Snieder, Henk Hageman, Douwe de Bruin, Lammert de Wind en Arti van Mastrigt.

De baan was in goede conditie gezien de toestand zoals deze was in de voorgaande weken, greens waren niet snel waarin veel spelers zich vergiste en vaak een putje te kort lieten.

Bauke van der Woude en Ele Snieder
Bauke van der Woude en Ele Snieder

Van de Leeuwarder spelers lieten Bauke en Ele het beste van hun spel zien wat resulteerde in voor beide de zelfde score van 165 na 3 ronden en een gedeelde tweede plaats bij de senioren. De eerste plaats was weggelegd voor Ben Letteboer (Bussloo) met een totaal score van 163.

Bij de heren lieten de Leeuwarders het afweten en eindigden met scores van +4 (Stephan) en +6 (Mient en Jeroen ) in de middenmoot.

Dient nog vermeldt te worden dat Arti een DQ kreeg in de eerste ronde voor het niet tekenen van zijn score kaart.

De totale uitslag van het NRT is hier te vinden https://docs.google.com/spreadsheets/d/1oOBpIUxUmXgcghDjsuLnUz8wl2EdyarKJiQV9YNwkWo/edit#gid=0

Reactie achterlaten