Valentijns Toernooi te Koudum

Zondag 14 februari werd het Valentijns Toernooi gespeeld op Pitch en Putt Koudum. Veertig spelers en speelsters, waaronder 10  Leeuwarder PPGZ-ers, trotseerden de matige weersomstandigheden en maakten er een mooi toernooi van.
Na de eerste ronde ging Wim de Jong van Koudum met een prima ronde van 51 aan de leiding. Remon de Groot van Rhoon volgde met 53. Beste Leeuwarder met een rondje 57 was Jeroen de Groot.
Na de voortreffelijke lunch van Titia Fopma volgde ronde twee. Henk Hageman, net ontwaakt uit z’n winterslaap, herstelde zich knap met een rondje 56. Ook Mient herstelde zich na een valse start met een rondje par. Maar de beste Leeuwarder was afgetekend Jeroen de Groot met een totaalscore van 113, wat goed was voor het brons!
Remon de Groot werd gehuldigd als winnaar met   105 slagen. Wim de Jong pakte het zilver met 107 slagen.
Nog vermeldenswaard, wat betreft de Leeuwarder deelname, is het prima resultaat van Hans Verheij. Bij de netto score pakte Hans een prima 6 de plaats. De rest van de Leeuwarders eindigden wat in de grijze middenmoot.
Tineke Wijnja en Lammert Fopma bedankt voor de prima organisatie de de afdeling catering bedankt voor de prima lunch en de heerlijke Valentijns hapjes.
Tot volgend jaar!

Reactie achterlaten